211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου: Διακοπές στη Μύκονο για το ζευγάρι

Κωστής Μαραβέγιας που τραγουδαει μπουζουκια εμφανισεις 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες φωτογραφίες από τις διακοπές τους

Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου εξακολουθούν να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και το πέρασμα του χρόνου φαίνεται να δένει περισσότερο και όχι να κλονίζει αυτή τη σχέση.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Οι δυο τους, με κάθε ευκαιρία, κάνουν τα ταξίδια τους και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Τις μέρες αυτές έκαναν ένα ακόμα ταξίδι και όχι στο εξωτερικό αλλά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι ήταν φυσικά εκεί και τους απαθανάτισε. Δες παρακάτω στιγμιότυπα από τις πρόσφατες αυτές διακοπές τους. Παράλληλα, ο τραγουδιστής συνεχίζει τις εμφανίσεις και τις συναυλίες του σε διάφορα σημεία ανά την Ελλάδα που φυσικά γνωρίζουν τεράστια επιτυχία όπως πάντα. Παράλληλα, αναμένουμε τις εμφανίσεις του για τη νέα σεζόν και βρισκόμαστε εν αναμονή κάποιας ανακοίνωσης.

Δες εδώ μερικές κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού που έχουν μοιραστεί ανά διαστήματα μέσα από τα προσωπικά τους social media. Μια σχέση που από την πρώτη κιόλας στιγμή δεν έκρυψαν από τα φώτα της δημοσιότητας.

Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου: Διακοπές στη Μύκονο για το ζευγάρι

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024