211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωστής Μαραβέγιας: Για δύο συναυλίες στο Θέατρο Άλσος

Κωστής Μαραβέγιας εμφανισεις μπουζουκια 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε θα δούμε εκεί τον αγαπημένο καλλιτέχνη;

Ανάμεσα σε πολλούς ακόμα καλλιτέχνες που επιστρέφουν με συναυλίες αυτό το καλοκαίρι 2021 κοντά στο κοινό τους, είναι και ο Κωστής Μαραβέγιας που ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει δύο ξεχωριστές βραδιές από το Θέατρο Άλσος, την Τετάρτη 23 και την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης υποδέχεται αυτό το ιδιαίτερο καλοκαίρι με τον τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει τόσο καλά. Με χαρά, ελπίδα, χιούμορ, εξαιρετικά θετική διάθεση, με μελωδία και ρυθμό.

«Ορμώμενος από το στούντιο και το νέο του τραγούδι «ΡΙΤΑ», με όλα τα αγαπημένα μας από τη δισκογραφία του αλλά και δικά του αγαπημένα που διασκευάζει και τραγουδά, μας καλεί την Τετάρτη 23 και την Τετάρτη 30 Ιουνίου στο Θέατρο Άλσος να γίνουμε σώμα μιας συναυλίας-γιορτής από τα παλιά, γεμάτης με μια διάχυτη διάθεση αντίστασης στον αρνητισμό, την αγωνία και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας.
Ελάτε να σμίξουμε, να γίνουμε όλοι ξανά μια μεγάλη παρέα, να νιώσουμε, να θυμηθούμε, να γελάσουμε, να συγκινηθούμε και πάνω από όλα να φύγουμε στο τέλος της βραδιάς πιο χαρούμενοι και πιο ανάλαφροι!» γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής του το θέατρο, όπου ανακοινώνει τις ημερομηνίες των συναυλιών.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Κωστής Μαραβέγιας: Για δύο συναυλίες στο Θέατρο Άλσος

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024