211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κώστας Μαρτάκης | Μεταγραφή στη Heaven Music

Κώστας Μαρτάκης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το έκανε γνωστό με μία ανάρτηση στα social media

Με δέκα χρόνια δισκογραφικής πορείας και τέσσερις ολοκληρωμένους δίσκους στο βιογραφικό του, ο Κώστας Μαρτάκης αλλάζει δισκογραφική στέγη και συνεχίζει την πορεία του από την heaven Music, κάτι που ανακοίνωσε μέσα από την σελίδα του στο Facebook.

Ο τραγουδιστής αποχώρησε από την panik records, της οποίας ήταν μέλος τα τελευταία δέκα χρόνια και το τελευταίο κομμάτι που κυκλοφόρησε από αυτήν ήταν το «Δύο φωτιές» και πλέον κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην πορεία του.

Η δισκογραφική οικογένεια του ομίλου ΑΝΤ1 δυναμώνει ακόμη περισσότερο και καλωσορίζει τον Κώστα Μαρτάκη, ο οποίος συναντά τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου, όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Νίκος Βέρτης, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου και πολλοί ακόμα.  Δες παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Παράλληλα, αναμένουμε τις επόμενες εμφανίσεις του σε κάποια πίστα που θα ανακοινωθούν σύντομα! Τελευταία φορά τον είδαμε σε εμφανίσεις στην πίστα του Frangelico μαζί με τον Χρήστο Χολίδη και τη Βασιλική Νταντά, το περασμένο φθινόπωρο, ενώ πλέον περιμένουμε την επόμενη συνεργασία του που αναμένεται να έρθει σε συνδυασμό με την επόμενη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του.

Κώστας Μαρτάκης | Μεταγραφή στη Heaven Music

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024