211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ηλίας Καμπακάκης: Επιστρέφει με νέα δισκογραφική επιτυχία

Ηλίας Καμπακάκης εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αυτός θα είναι ο τίτλος της

Μετά τις μεγάλες του επιτυχίες «Υποτίθεται» και «Στα χίλια χρόνια μια φορά» που αγαπήθηκαν από το κοινό του, ο αγαπημένος Ηλίας Καμπακάκης επιστρέφει με νέα δισκογραφική κυκλοφορία, τίτλος της οποίας είναι «Δε σου Θυμώνω».

Δες επίσης: Αυτό είναι το θέμα: Δες το νέο videoclip της Ραλλίας Χρηστίδου

Τη μουσική στο νέο τραγούδι υπογράφει ο ίδιος, ενώ τους στίχους η επιτυχημένη Ελένη Γιαννατσούλια. Το τραγούδι αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες και αναμφίβολα θα κατακτήσει την αγάπη του κοινού.

Δες επίσης το νέο ντουέτο των Κότσιρα – Αρβανιτάκη 

Παράλληλα, ο τραγουδιστής συνεχίζει τις επιτυχημένες ζωντανές εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη. Κάθε Τρίτη βράδυ τον απολαμβάνουμε στο Casper at Verykoko ενώ τις Κυριακές τα απογεύματα ο καλλιτέχνης εμφανίζεται στο Χρώμα Bar όπου ξεσηκώνει το κοινό του με το απογευματινό του πάρτι. Φυσικά, στο μεταξύ, αναμένουμε την επόμενη συνεργασία του σε κάποια πίστα της Αθήνας από όπου θα μπορεί να τον απολαύσει και το αθηναϊκό κοινό του. Δες παρακάτω το εξώφυλλο με το νέο τραγούδι του καλλιτέχνη και την αποκάλυψη του τίτλου του που σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και ολοκληρωμένο. Δες την παρακάτω φωτό του εξωφύλλου με το τραγούδι που έρχεται σύντομα.

Ηλίας Καμπακάκης: Επιστρέφει με νέα δισκογραφική επιτυχία

Ηλίας Καμπακάκης

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024