211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ιερά Οδός: Φωτογραφίες από τη συνεργασία Τερζή Παπαρίζου το 2008

Ιερά Οδός Πασχαλης Τερζης Ελενα Παπαριζου που ταγουδαει εμφανισεις κρατηση μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια συνεργασία που θυμόμαστε μέχρι σήμερα 

Η Ιερά Οδός είναι ένα από τα μακροβιότερα και ιστορικά μπουζούκια στην Αθήνα εδώ και δεκαετίες. Από την πίστα του έχουν περάσει (και συνεχίζουν να περνούν) τα πιο δυνατά ονόματα του λαϊκού τραγουδιού. Τη φετινή σεζόν στην πίστα του φιλοξενήθηκαν ο Βασίλης Καρράς με τον Χρήστο Μενιδιάτη και τον Χρήστο Χολίδη, ένα σχήμα που όπως ήταν αναμενόμενο κέρδισε τις εντυπώσεις.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Θυμάσαι ποιοι είχαν πρωταγωνιστήσει στην πίστα του πριν από 10 χρόνια; Τη σεζόν 2008-2009, δηλαδή μια ακριβώς δεκαετία πριν, στη σκηνή του είχαμε δει τον Πασχάλη Τερζή και την Έλενα Παπαρίζου, μια σημαντική μουσική συνάντηση που θυμόμαστε ακόμα. Οι δύο τραγουδιστές είχαν κάνει την πρεμιέρα τους τον Οκτώβριο και το σχήμα κράτησε μέχρι την Άνοιξη του 2009 γνωρίζοντας φυσικά τεράστια επιτυχία. Δες παρακάτω μερικές φωτογραφίες από εκείνη τη συνεργασία.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Την Έλενα φέτος είδαμε στο Διογένης Studio μαζί με τη Μαρινέλλα και τον Κώστα Μακεδόνα, μια μουσική παράσταση που έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ από την άλλη, ο Πασχάλης Τερζής έχει αποσυρθεί από τη νυχτερινή διασκέδαση εδώ και κάποια χρόνια.

Ιερά Οδός: Φωτογραφίες από τη συνεργασία Τερζή Παπαρίζου το 2008

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024