211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Σαμπάνης: Πού ξεκινάει νέα σειρά εμφανίσεων;

Γιώργος Σαμπάνης εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κάνει πρεμιέρα;

Μια νέα σειρά εμφανίσεων ετοιμάζει ο Γιώργος Σαμπάνης και θα είναι και πάλι κοντά στο κοινό του με μια σειρά εμφανίσεων που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Αυτή τη φορά ο αγαπημένος καλλιτέχνης ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη και ετοιμάζεται να είναι κοντά στους θαυμαστές του κάθε Κυριακή βράδυ.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Συγκεκριμένα, η σκηνή που θα τον φιλοξενήσει θα είναι αυτή του Casper at verykoko. To αγαπημένο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κάνει πρεμιέρα με τον καλλιτέχνη απόψε, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου με ένα πρόγραμμα που θα είναι κοντά στο κοινό του κάθε Κυριακή. Φυσικά, ο Γιώργος Σαμπάνης συνεχίζει τις εμφανίσεις του κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην Αθήνα και στη σκηνή του Acro με την οποία συνεργάζεται για ακόμα έναν χειμώνα.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Παράλληλα, στον ίδιο χώρο, αυτόν του Casper at Verykoko, συνεχίζει τις εμφανίσεις του ο αγαπημένος Ηλίας Καμπακάκης που επίσης δίνει τον καλύτερο εαυτό του και ξεσηκώνει για τα καλά το κοινό με τις μεγάλες επιτυχίες του. Κάθε εβδομάδα το αγαπημένο νυχτερινό κέντρο γίνεται για ακόμα μια χρονιά ο απόλυτος προορισμός της διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη.

Γιώργος Σαμπάνης: Πού ξεκινάει νέα σειρά εμφανίσεων;

https://www.instagram.com/p/BtbTl8SB9Va/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024