211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Παπαδόπουλος | Άκουσε το teaser της νέας του επιτυχίας

ο Γιώργος Παπαδόπουλος χαμογελαστος τραγουδαει την επιτυχια του
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Έρχεται σύντομα το νέο του τραγούδι

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος περνά μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του σε όλα τα επίπεδα. Μέσα στους επόμενους μήνες θα γίνει πατέρας, καθώς η σύντροφός του περιμένει το πρώτο τους παιδί. Και φυσικά, δεν είναι μόνο τα προσωπικά του σε καλή φάση αλλά και τα επαγγελματικά του.

Δες επίσης:Νότης Σφακιανάκης – Πέγκυ Ζήνα | Πού συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους;

Ύστερα από το τέλος των εμφανίσεών του στην Ιερά Οδό τον χειμώνα, ο καλλιτέχνης βρίσκεται σε περιοδεία στην Αμερική με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, ενώ παράλληλα, ετοιμάζεται να έρθει στο προσκήνιο και δισκογραφικά με το νέο του τραγούδι «Σαν τρελός».

Δες επίσης:Hotel Ermou | Πρεμιέρα για Ευρυδίκη με καλεσμένη – έκπληξη στο πρόγραμμα!

Ο καλλιτέχνης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε το teaser του νέου του τραγουδιού και μας έδωσε μια μικρή γεύση από την επερχόμενη επιτυχία του που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα μαζί με το βίντεοκλιπ, όπως ο ίδιος ενημέρωσε μέσα από τη λεζάντα της ανάρτησης: «Νέο τραγούδι και βίντεο κλιπ “ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ” κυκλοφορεί σύντομα από την @panik_entertainment_group και την @criminal_music Μουσική : Γιώργος Παπαδόπουλος Στίχοι : Γιώργος Παπαδόπουλος-Νικόλας Νικολάου Σκηνοθεσία @yiannispapadakos #santrelos #papadopoulos #DipsaGia #VikosCola @vikosofficial @leotzitzos @minusonemusic». 

Γιώργος Παπαδόπουλος | Άκουσε το teaser της νέας του επιτυχίας

https://www.instagram.com/p/BgIfiBplxz_/?taken-by=giorgospapadopoulosofficial

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024