211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Παπαδόπουλος: Επιστρέφει με νέο τραγούδι

Γιώργος Παπαδόπουλος εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιος θα είναι ο τίτλος του; 

Να περνάς, είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού που ο Γιώργος Παπαδόπουλος ετοιμάζεται να μας συστήσει πολύ σύντομα. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, που πρόσφατα έγινε και πατέρας, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο του τραγούδι από την Panik μαζί με το βίντεο κλιπ. Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από μια ανάρτηση στο Facebook.

Δες επίσης: Πύλη Αξιού | Πάολα – Γιώργος Παπαδόπουλος – Δήμος Αναστασιάδης μαζί!

«Να περνάς… ο τίτλος του νέου μου τραγουδιού που έγραψα και ανυπομονώ να το ακούσετε και να δείτε το κλιπ που γυρίσαμε σήμερα με σκηνοθέτη τον @yiannispapadakos Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από @panik_entertainment_group και @criminal_music @garsenakos @nicolasnikolaou @myrto_zob @pansiamo #napernas #giorgospapadopoulos #newsong #single #music #love #mustang #panikrecords #criminalmusic @adventure_arena_athens», έγραψε ο τραγουδιστής.

Δες επίσης: Fantasia | Ξαφνικό τέλος στη συνεργασία με τον ΝΙΝΟ

Παράλληλα, ετοιμάζεται να κάνει την μεγάλη του επιστροφή στις πίστες, από την Πύλη Αξιού, μαζί με την Πάολα και τον Δήμο Αναστασιάδη. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου, και έκτοτε, οι 3 καλλιτέχνες θα είναι κοντά στο κοινό της συμπρωτεύουσας κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, με ένα σούπερ ανεβαστικό πρόγραμμα, ενώ εκεί, θα ακούσουμε και πρώτη φορά ζωντανά τη νέα επιτυχία του τραγουδιστή.

Γιώργος Παπαδόπουλος: Επιστρέφει με νέο τραγούδι:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024