211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Δήμου, Λάκης Παπαδόπουλος και Διονύσης Τσακνής δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στη μουσική σκηνή «Οδός Λυσίου»

Λάκης Παπαδόπουλος Γιαννης Ζουγανελης Διονυσης Τσακνης εμφανισεις μπουζουκια κρατηση 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια νέα μουσική σκηνή εγκαινιάστηκε αυτό το φθινόπωρο, σε μια από τις κατ’ εξοχήν μουσικές γειτονιές της Αθήνας στην Πλάκα, στην οδό Λυσίου, σε μία περιοχή που ταυτίστηκε με τις μπουάτ και το Νέο Ρεύμα, με σοβαρή παράδοση στη ζωντανή μουσική και στην ανάδειξη νέων μουσικών και νέων καλλιτεχνικών ρευμάτων.

Ένα χώρος σύγχρονος και φιλικός, όπου η μουσική αποκτά ένα φιλόξενο σημείο αναφοράς, ζεστός για τους θαμώνες του και με όλη την σύγχρονη υποδομή που επιτρέπει στους καλλιτέχνες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. 

Στον χώρο της το ελληνικό τραγούδι και οι γνώριμες σε όλους μελωδίες και στίχοι κάνουν τις παρέες να ξαναβρεθούν, να γλεντήσουν, να ερωτευθούν και να ξανασυναντηθούν μέσα από τη μουσική.

Πριν την έναρξη του προγράμματος κάποιοι θαμώνες περίμεναν την σειρά τους και εθεάθησαν να παίζουν εδώ ρουλέτα και άλλα τυχερά παιχνίδια στο διαδικτυακό καζίνο NetBet.

Στην πρεμιέρα της μουσικής σκηνής της μουσικής σκηνής «Οδός Λυσίου», ο πολυτάλαντος και γεμάτος χιούμορ Γιάννης Ζουγανέλης, η μοναδική Ελένη Δήμου, ο ανατρεπτικός Λάκης Παπαδόπουλος και ο τρυφερός Διονύσης Τσακνής, τέσσερεις φίλοι με πολύ κέφι και αστείρευτη όρεξη διασκέδασαν το κοινό επί τέσσερις ώρες σε ένα μοναδικό πρόγραμμα! 

Με ένα διαδραστικό live βασισμένο στις μεγάλες επιτυχίες που έχει κυκλοφορήσει ο κάθε ερμηνευτής ξεχωριστά, έως τα αγαπημένα τραγούδια άλλων συνθετών και συναδέλφων τους, που οι ίδιοι λατρεύουν να ερμηνεύουν, τα τέσσερα μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, εναλλάσσονταν επί σκηνής, αντάλλαζαν αστεία και πειράγματα και έστησαν ένα πρόγραμμα που μόνο φίλοι καρδιάς θα μπορούσαν να δημιουργήσουν. 

Μερικά χρήσιμα στοιχεία για τους τέσσερις μουσικούς.

Γιάννης Ζουγανέλης

Έχει βραβευτεί από τον ΟΗΕ και τη UNICEF για τη συνεργασία και διδασκαλία του σε παιδιά με αναπηρία για το σύγγραμμά του «Οι Προσωπικότητες δημιουργούνται με τη διαφορετικότητα». Το 2002 απέσπασε το βραβείο D. SHARP για τις 500.000 πωλήσεις που ξεπέρασε το σύνολο των έργων του παγκοσμίως

Ελένη Δήμου

Ο δίσκος της “Προσωπικά” του 1987, με τραγούδια του Γ. Σπανού, καθώς και το τραγούδι “Δεν Πιστεύω” σε στίχους και μουσική Μιχάλη Ρακιντζή, ξεπέρασε τις 100.000 αντίτυπα και έγινε “πλατινένιος”, όπως και ο δίσκος με τραγούδια του Λάκη Παπαδόπουλου “Κατά βάθος αλεπού” (1986), που ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 80.000 αντίτυπα

Λάκης Παπαδόπουλος

Είναι γνωστός και με το όνομα ο Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ. Ξεκίνησε την καριέρα του στην δεκαετία του 60 με το συγκρότημα “Dragons”. Στη δισκογραφία εμφανίστηκε το 1981. Αν και ανήκει στον ευρύτερο χώρο της Ροκ έχει δώσει πολλά τραγούδια σε καλλιτέχνες από τον χώρο της λαϊκής μουσικής

Διονύσης Τσακνής

Διετέλεσε Πρόεδρος της ΕΡΤ από τις 26 Μαΐου 2015 μέχρι τις 4 Οκτωβρίου 2017, θέση από την οποία παραιτήθηκε με δημόσια δήλωσή του.

Μαζί τους η Ιωάννα Καβρουλάκη και μια πλειάδα εξαίρετων μουσικών. 

Δημήτρης Καρασούλος – κιθάρα
Γιάννης Γουρνάρας – μπουζούκι
Αλέξανδρος Ζουγανέλης – σαξόφωνο, φλάουτο, τραγούδι
Μαρίνα Τσιοκάνι -πιάνο
Ευάγγελος Καραπάσης – κρουστά
Άκης Αμπράζης – μπάσο
Η μουσική επιστρέφει στην καρδιά της πόλης!

 Ώρα Έναρξης προγράμματος: 22:30

Τιμές
15 ευρώ με μπύρα, κρασί ή ποτό στο bar
70 ευρώ φιάλη κρασί | 2 άτομα
140 ευρώ φιάλη ποτού | 4 άτομα

«Οδός Λυσίου»
Λυσίου και Μνησικλέους 22
105 56 Πλάκα- Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 32 35 318

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024