211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Χαρούλης | Νέα σειρά εμφανίσεων στην Αθήνα!

ο Γιάννης Χαρούλης σε νεα σειρα εμφανισεων
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο αγαπημένος ερμηνευτής επιστρέφει με νέες εμφανίσεις – έκπληξη!

Μια μεγάλη έκπληξη επεφύλασσε ο Γιάννης Χαρούλης στο κοινό του, καθώς ανακοίνωσε πως επιστρέφει σε νέα σειρά εμφανίσεων στην Αθήνα, φυσικά για περιορισμένο αριθμό. Ο αγαπημένος ερμηνευτής που κάθε του εμφάνιση είναι sold out μέσα σε λίγες ώρες, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ακτή Πειραιώς παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη του προγράμματος από την τετράδα των Παπακωνσταντίνου, Μαχαιρίτσα, Σταρόβα και Ζουγανέλη που σύντομα ρίχνει αυλαία.

Δες επίσης: Ακτή Πειραιώς | Πότε ρίχνει αυλαία το σχήμα της;

O διάσημος καλλιτέχνης θα κάνει την πρεμιέρα του στον χώρο την Τετάρτη, 14 Μαρτίου, και θα μπορούμε να τον απολαύσουμε εκεί για κάθε Τετάρτη και Πέμπτη του Μαρτίου. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει!

Δες επίσης: Gazi Live | Η Νατάσσα Μποφίλιου έρχεται στη σκηνή του!

Η τελευταία παράσταση του καλλιτέχνη είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη, 29 Μαρτίου, ωστόσο πολλές είναι οι φορές που οι εμφανίσεις του παίρνουν παράταση λόγω της αυξημένης ζήτησης και προσέλευσης του κοινού.

Μαζί του οι μουσικοί: Λευτέρης Ανδριώτης/Λύρα, Μιχάλης Καλκάνης/ Κοντραμπάσο, Βασίλης Μπαχαρίδης/ Κρουστά, Κωνσταντής Πιστιόλης / Πνευστά, Θανάσης Τζίνγκοβιτς/ Ηλεκτρική Κιθάρα, Πάνος Τόλιος /Κρουστά, MarkNieuwenhuis/ Τρομπέτα.

Γιάννης Χαρούλης | Νέα σειρά εμφανίσεων στην Αθήνα!

Γιάννης Χαρούλης

Δες στιγμιότυπο από live εμφάνισή του στην Τεχνόπολη:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024