211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Χαρούλης | Δυναμικό ξεκίνημα στην Ακτή Πειραιώς

ο Γιάννης Χαρούλης τραγουδαει τις επιτυχιες της σε πιστα της Αθηνας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Με μια sold out βραδιά ξεκίνησε ο ερμηνευτής

Στη σκηνή της Ακτής Πειραιώς επέστρεψε ο Γιάννης Χαρούλης το βράδυ της Τετάρτης, 14 Μαρτίου, με μια sold out βραδιά, όπως συμβαίνει πάντοτε άλλωστε. Ο αγαπημένος ερμηνευτής ύστερα από αρκετό καιρό επέστρεψε στην Αθήνα και φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, το κοινό του κατέκλυσε την Ακτή για να τον απολαύσει.

Δες επίσης:Στέφανος Κορκολής | Νέα σειρά εμφανίσεων στο Half Note Jazz Club

Ο αγαπημένος Γιάννης Χαρούλης επέστρεψε δυναμικά στην πόλη μέσα από ένα τετράωρο πρόγραμμα που θα είναι κοντά μας κάθε Τετάρτη και Πέμπτη βράδυ για όλο τον Μάρτιο. Με ένα μοναδικό μουσικό live μάς χαρίζει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και είναι πανέτοιμος να αφήσει το στίγμα του για ακόμα μια φορά ανεξίτηλο στο χώρο της αθηναϊκής νύχτας.

Δες επίσης:Βασιλική Νταντά | Πάρε μια γεύση από τη νέα της επιτυχία «Μαζί της»

Η πρώτη βραδιά ήταν μαγευτική και έπεται ανάλογη συνέχεια!  Με ένα “Σας ευχαριστώ κοπέλια, καλώς να ανταμώσουμε και πάλι” και τραγουδώντας acapella με ένα κρητικό τραγούδι αποχαιρετισμού καληνύχτισε κλείνοντας μια βραδιά πολύ ξεχωριστή γεμάτη από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Από εδώ και στο εξής, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, ο ερμηνευτής θα είναι κοντά μας από ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της πόλης! Καλή αρχή!

Γιάννης Χαρούλης | Δυναμικό ξεκίνημα στην Ακτή Πειραιώς

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024