211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Πάριος | Η επιτυχία συνεχίζεται στο Baraonda!

ο Γιάννης Πάριος τραγουδαει χαμογελαστος σε πιστα της Αθηνας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο σπουδαίος ερμηνευτής συνεχίζει να μας χαρίζει τις μεγάλες του επιτυχίες

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μια μοναδική μουσική βραδιά περιμένει ους θαμώνες του Baraonda. Ο σπουδαίος, Γιάννης Πάριος, μπαίνει στο τιμόνι του προγράμματος και μας χαρίζει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Η επιτυχία μετρά αρκετό καιρό τώρα και συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Δες επίσης:Γιώργος Παπαδόπουλος | Άκουσε το teaser της νέας του επιτυχίας

Μαζί του η εξαιρετική ερμηνεύτρια Ζωή Παπαδοπούλου, με την οποία κάνουν πολλά ντουέτα, σε ένα πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, ενώ το πρόγραμμα επιμελείται ο Ντίνος Γεωργούτζος. Κάθε εβδομάδα, εκτός από το φανατικό κοινό του καλλιτέχνη που συρρέει να τον απολαύσει, το παρών δίνουν και πολλοί επώνυμοι καλλιτέχνες.

Δες επίσης:Νατάσα Θεοδωρίδου – Κωνσταντίνος Αργυρός | Δες τους να τραγουδούν μαζί!

Ανάμεσα σε αυτούς, η Μιμή Ντενίση και η Βάνα Μπάρμα, που βρέθηκαν με την παρέα τους στα πρώτα τραπέζια του Baraonda Music Hall πριν από λίγες μέρες αλλά και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε διπλανό τραπέζι τραγούδησαν και διασκέδασαν με το εξαιρετικό πρόγραμμα του Γιάννη Πάριου. Μια ακόμα εβδομάδα μεγάλης επιτυχίας για τον μεγάλο τροβαδούρο του έρωτα, που συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό επιτυχίας τις εμφανίσεις του στην πόλη έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στη διασκέδαση!

Γιάννης Πάριος | Η επιτυχία συνεχίζεται στο Baraonda!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024