211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Eurovision 2018 | Κυκλοφόρησε το videoclip της Γιάννας Τερζή!

η Γιαννα Τερζη τραγουδαει το νεο του τραγουδι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το «Όνειρό μου» απέκτησε και εικόνα! 

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το τραγούδι της Γιάννας Τερζή για την Eurovision 2018, με τίτλο Όνειρό μου. Στην ουσία, αποτελεί έναν διάλογο μεταξύ της Ελλάδας και των Ελλήνων με έντονους βαλκανικούς ρυθμούς που έχει ήδη ξεχωρίσει και κυκλοφορεί από την Panik Records (δες εδώ τους στίχους).

Δες επίσης:Οι πρεμιέρες και τα φινάλε της εβδομάδας που δεν πρέπει να χάσεις!

Μουσική και στίχους στο κομμάτι υπογράφουν οι Γιάννα Τερζή, Άρης Καλημέρης, Δημήτρης Σταματίου και Μιχάλης Παπαθανασίου, ενώ την σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ που μόλις κυκλοφόρησε επιμελήθηκε ο Sherif Francis ενώ σαν guest εμφάνιση συναντάμε τον ηθοποιό Δημήτρη Βλάχο.

Δες επίσης:Γιώργος Μαζωνάκης | Λαμπερά γενέθλια με διάσημους καλεσμένους!

“Θέλαμε να γράψουμε για την Eurovision και κάθε χρόνο εγώ έχω κάνει απόπειρες για να γράψω τραγούδι για τον μουσικό διαγωνισμό. Όχι για να πάω απαραίτητα εγώ, αλλά και για άλλους καλλιτέχνες. Με ενδιαφέρει το τραγούδι, δεν δίνω σημασία στην γραφειοκρατία. Ο μπαμπάς μου χάρηκε γιατί είναι ένα πάρα πολύ καλό τραγούδι. Αυτός κι εγώ έχουμε πολύ αυστηρά κριτήρια στο να μας αρέσουν τραγούδια και καλλιτέχνες. Όταν μου λέει ότι κάτι του αρέσει ξέρω ότι του αρέσει 150% καλό“, είχε δηλώσει για το τραγούδι η Γιάννα Τερζή.

Eurovision 2018 | Κυκλοφόρησε το videoclip της Γιάννας Τερζή!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024