211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελλάδος Εικόνες: Λαμπερή πρεμιέρα για τον Θανάση Βασιλάκο

Θανασης Βασιλακος εμφανισεις μπουζουκια κρατηση 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια πρεμιέρα στην Αθήνα

Το Ελλάδος Εικόνες επέστρεψε στη διασκέδαση της Αθήνας με μια μοναδική πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής, 8 Νοεμβρίου. Πρωταγωνιστής στη σκηνή του είναι φέτος ο Θανάσης Βασιλάκος, ένας αγαπημένος καλλιτέχνης που έχει χαρίσει στο κοινό πολλές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

Η τελευταία επιτυχία του τραγουδιστή κυκλοφόρησε στις αρχές του καλοκαιριού, με τίτλο «Όταν ερωτεύομαι», και έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό του. Αυτές και πολλές ακόμα αγαπημένες επιτυχίες θα μπορεί να ακούσει ζωντανά το κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ στο αγαπημένο στέκι της Αθήνας.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Δες παρακάτω μια ανάρτηση του νυχτερινού μαγαζιού για τις εμφανίσεις του αγαπημένου καλλιτέχνη που έρχεται τον χειμώνα αυτό στην Αθηναϊκή διασκέδαση για να φέρει τα πάνω κάτω. Κάθε εβδομάδα, ο προορισμός της διασκέδασης είναι ένας και μόνο: το Ελλάδος Εικόνες και οι ζωντανές εμφανίσεις του Θανάση Βασιλάκου που απογειώνουν το κέφι. Μη χάσεις τη νέα αυτή σειρά εμφανίσεων που ήρθαν για να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στην Αθήνα τον χειμώνα αυτό.

Ελλάδος Εικόνες: Λαμπερή πρεμιέρα για τον Θανάση Βασιλάκο

https://www.instagram.com/p/B4zX2H7A28b/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024