211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Χατζίδου | Έτσι γιόρτασε την ονομαστική της γιορτή!

η Ελένη Χατζίδου χαμογελαστη σκεφτεται την νεα της επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Με πολλούς φίλους της

Προχθές είχε την ονομαστική της γιορτή η Ελένη Χατζίδου και γιόρτασε -πώς αλλιώς!- σε νυχτερινό μαγαζί. Η πρώην παίκτρια του Survivor κάλεσε τους αγαπημένους της φίλους για να περάσουν μια ξεχωριστή βραδιά και να διασκεδάσουν με τις επιτυχίες του Διονύση Σχοινά, στον Istioploikos, σε μια μοναδική του εμφάνιση στο μαγαζί.

https://www.instagram.com/p/BjCDnlWg9k1/?hl=el&taken-by=istioploikoscafe

Δες επίσης:Δέσποινα Βανδή | Πού εμφανίζεται κάθε Κυριακή;

Το παρών έδωσαν παλιοί αλλά και νέοι φίλοι της τραγουδίστριας, από τη γιορτή της οποίας δε θα μπορούσαν να λείπουν οι πρώην συμπαίκτες της από το Survivor. Η Ελένη μέσα στο παιχνίδι επιβίωσης ήρθε κοντά με τη Μαρία Σαμαρινού και τον Γιάννη Δρυμωνάκο, η φιλία τους συνεχίστηκε και εκτός παιχνιδιού και προχθές το βράδυ παρεβρέθηκαν στη γιορτή της.

Δες επίσης:Για αυτά τα μάτια | Νέο τραγούδι από τον Δημήτρη Καραδήμο

Παράλληλα, αναμένουμε τα επόμενα βήματα της τραγουδίστριας σε κάποια πίστα, καθώς έχουμε καιρό να την απολαύσουμε, ή να κυκλοφορήσει κάποιο νέο κομμάτι. Βεβαίως, όλα αυτά είχαν μείνει πίσω λόγω της συμμετοχής της στο Survivor. Πλέον περιμένουμε με αγωνία τα επόμενα βήματά της. Δες φωτογραφίες από την ξεχωριστή γιορτινή βραδιά που πέρασε με τους φίλους της και τον μοναδικό Διονύση Σχοινά, στην εμφάνισή του λίγο πριν την πρεμιέρα στη Μύκονο.

Ελένη Χατζίδου | Έτσι γιόρτασε την ονομαστική της γιορτή!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024