211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έλενα Παπαρίζου: Το νέο της videoclip μόλις κυκλοφόρησε

Έλενα Παπαρίζου εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια νέα δουλειά από την τραγουδίστρια 

Η Έλενα Παπαρίζου μάς συστήνει μια νέα δουλειά και συνεργασία με τον Serhat (καλλιτέχνη που συμμετείχε το 2016 στη Eurovision με το Σαν Μαρίνο) και φέρει τον τίτλο «Total Diguise». Πρόκειται για ένα ακόμα αγγλόφωνο τραγούδι που κυκλοφορεί η τραγουδίστρια και μαζί με αυτό βλέπουμε και το νέο videoclip της στο οποίο πρωταγωνιστούν οι δύο καλλιτέχνες.

Δες επίσης: Fantasia | Ξαφνικό τέλος στη συνεργασία με τον ΝΙΝΟ

Το video clip σκηνοθέτησε ο Άλεξ Κωνσταντίνιδης και μόλις κυκλοφόρησε. Δεν πρόκειται για κάποιο νέο τραγούδι, αλλά για μια νέα διασκευή του κομματιού που είχε κυκλοφορήσει ο ξένος τραγουδιστής πριν από 14 χρόνια.

Δες επίσης: Πύλη Αξιού | Πάολα – Γιώργος Παπαδόπουλος – Δήμος Αναστασιάδης μαζί!

Όλα αυτά λίγες μέρες αργότερα από τη μεγάλη συναυλία που έδωσε εκείνη μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και τη Νατάσα Θεοδωρίδου σε γήπεδο της Λάρισας, μονοπωλώντας το ενδιαφέρον στην πόλη. Παράλληλα αναμένουμε τα επόμενα βήματα της τραγουδίστριας. Θα την δούμε σε κάποια πίστα τον φετινό χειμώνα; Και αν ναι, σε ποια και στο πλευρό ποιου αγαπημένου καλλιτέχνη; Σύντομα θα μάθουμε τα επόμενα καλλιτεχνικά της βήματα, καθώς όσο περνά ο καιρός, τα σχήματα του ερχόμενου χειμώνα κλειδώνουν σιγά σιγά.

Έλενα Παπαρίζου: Το νέο της videoclip μόλις κυκλοφόρησε

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024