211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έλενα Παπαρίζου | Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συναυλία της στα Village

η Έλενα Παπαρίζου τραγουδαει την επιτυχια της σε πιστα της Αθηνας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια ακόμα επιτυχημένη εμφάνιση!

Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε πριν λίγο καιρό, και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο, με νέο δίσκο γεμάτο νέες επιτυχίες όπως τα κομμάτια «Αν με δεις να κλαίω» και «Έτσι κι έτσι». Έχοντας στις αποσκευές της αυτές τις παλιές αλλά και νέες επιτυχίες πραγματοποίησε μια μοναδική συναυλία με την υποστήριξη του Dromos Fm το βράδυ της Κυριακής!

Δες επίσης: Sunday Live | Μιχάλης Χατζηγιάννης – Ζέτα Μακρυπούλια μαζί στο πλατό

Η αγαπημένη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στον χώρο των Village Cinemas στην περιοχή του Ρέντη και ξεσήκωσε για τα καλά το κοινό της με τις πιο ανεβαστικές της επιτυχίες. Φυσοικά ο χώρος κατακλύστηκε από το κοινό της αγαπημένης τραγουδίστριες που βρέθηκε εκεί και την αποθέωσε!

Δες επίσης: Πάολα | Θα μας συστήσει ακόμα 2 νέα τραγούδια

Μαζί της στη σκηνή βρέθηκαν ο Άρις Πετράκης και Opening Act οι The Players. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 24ου Καρναβαλιού που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη και οι θαυμαστές της τραγουδίστριας είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ακόμα μια μοναδικής μουσική εμπειρία από την καλλιτέχνιδα! Την Έλενα την περίοδο αυτή δεν βλέπουμε σε εμφανίσεις στην Αθήνα αλλά το κοινό της φυσικά ανυπομονεί για το επόμενο βήμα της!

Έλενα Παπαρίζου | Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συναυλία της στα Village

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024