211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Διονύσης Σχοινάς | Πότε κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι;

ο Διονύσης Σχοινάς τραγουδαει την νεα του επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιος είναι ο τίτλος του;

Ο Διονύσης Σχοινάς και ο Φοίβος επιστρέφουν με την επιτυχία του καλοκαιριού. «Εδώ Στη Δουλειά» είναι ο τίτλος της επερχόμενης επιτυχίας που αναμένεται να μας κρατήσει την καλύτερη και πιο ανεβαστική συντροφιά το καλοκαίρι αυτό.

Δες επίσης:Fantasia | Στιγμιότυπα από τις τελικές πρόβες

Το νέο τραγούδι του Διονύση Σχοινά και του Φοίβου με τίτλο «Εδώ Στη Δουλειά» αναμένεται να κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 23 Απριλίου, προτού κυκλοφορήσει επίσημα από τη Spicy. Παράλληλα, αναμένουμε τις καλοκαιρινές εμφανίσεις του αγαπημένου καλλιτέχνη που ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί. Τον χειμώνα τον είδαμε για ακόμα μια φορά στο 4711, ενώ το πιο πιθανό είναι να τον δούμε σε αυτό της Μυκόνου το καλοκαίρι.

Δες επίσης:Κέντρο Αθηνών | Πότε ρίχνει αυλαία το σχήμα του;

Τραγουδιστής και συνθέτης συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 1994 και από το 2014 συνεργάστηκαν και πάλι ύστερα από 10 χρόνια, με το τραγούδι «Ομορφαίνεις Τη Ζωή Μου». Ύστερα από αυτό, ακολούθησε η μεγάλη επιτυχία με τίτλο «Το Καλοκαίρι», που το 2015 αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα hits. Ακολούθησαν και άλλες συνεργασίες, ενώ πλέον ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν κάτι νέο που θα κερδίσει για τα καλά τις εντυπώσεις. Άκουσε το teaser που μόλις κυκλοφόρησε παρακάτω!

Διονύσης Σχοινάς | Πότε κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024