211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή | Η τούρτα έκπληξη στη σκηνή για τα γενέθλιά της και η συγκίνησή της

η Δέσποινα Βανδή φωτογραφιζεται σε κηπο χαμογελαστη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

H ανάρτησή της για την ξεχωριστή μέρα

Μια τούρτα έκπληξη δέχτηκε επί σκηνής η Δέσποινα Βανδή για τα γενέθλιά της, το βράδυ του Σαββάτου. Η διάσημη τραγουδίστρια έχει σήμερα τα γενέθλιά της και κλείνει αισίως τα 49 της χρόνια, ενώ εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας.

Δες επίσης:Έναστρον: Γιώργος Μαζωνάκης – Πάολα και πάλι μαζί στη σκηνή!

Οι συνάδελφοί της, της επιφύλασσαν μια μοναδική έκπληξη, ενώ στη συνέχεια και η ίδια έκανε μια ανάρτηση στο Ιnstagram μαζί τους, γράφοντας στη λεζάντα:  «Who’s the birthday girl??? ME!!!! Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ! Με συγκινήσατε! Ο χρόνος μπήκε χορεύοντας και τραγουδώντας το Dancing Queen!!!! Ο,τι καλύτερο!», έγραψε στο instagram η τραγουδίστρια.

Δες επίσης:Ηλίας Καμπακάκης | Πού εμφανίζεται κάθε Πέμπτη στην Αθήνα;

Η τραγουδίστρια συνεχίζει την επιτυχία με το Mamma Mia, για ακόμα μια σεζόν, ένα έργο που έχει αγκαλιαστεί θερμά από το κοινό, ενώ την ερχόμενη σεζόν αναμένεται να την απολαύσουμε στην πίστα του Αθηνών Αρένα μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, μια συνεργασία που περιμέναμε να δούμε εδώ και καιρό, και, πλέον, φαίνεται να έφτασε η στιγμή για να γίνει πραγματικότητα. ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την επίσημη ανακοίνωση του σχήματος, αλλά και τις προετοιμασίες για την επερχόμενη πρεμιέρα που θα γίνει σε λίγους μήνες.

Δέσποινα Βανδή | Η τούρτα έκπληξη στη σκηνή για τα γενέθλιά της και η συγκίνησή της

https://www.instagram.com/p/BlgpBZTn2BX/?taken-by=desp1navandi

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024