211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή | Πού εμφανίζεται κάθε Κυριακή;

η Δέσποινα Βανδή χαμογελαστη τραγουδαει την νεα της επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια ακόμα μικρή σειρά εμφανίσεων για την τραγουδίστρια

Η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει τις εμφανίσεις της, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη και τον χώρο του Casper at Verykoko. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια παρουσιάζει ένα μοναδικό πρόγραμμα, που έκανε πρεμιέρα πρόσφατα, και είναι κοντά μας κάθε Κυριακή βράδυ.

Δες επίσης:Κωνσταντίνος Αργυρός – Νατάσα Θεοδωρίδου μαζί στην σκηνή

Κάθε εβδομάδα, η Δέσποινα αναδεικνύει τον αγαπημένο χώρο της συμπρωτεύουσας σε  έναν από τους πιο hot προορισμούς. Παράλληλα, αναμένουμε τη μεγάλη της επιστροφή στην πίστα του Αθηνών Αρένα μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, το ερχόμενο φθινόπωρο! Μια συνεργασία που έχει ήδη γίνει γνωστή και αναμένεται να μας ξεσηκώσει για τα καλά στην Αθήνα. Οι δύο καλλιτέχνες ήθελαν να συνεργαστούν εδώ και πολύ καιρό, όμως μέχρι στιγμής δεν τα είχαν καταφέρει. Πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που όλα θα είναι πανέτοιμα για αυτό το  νέο ξεκίνημα εμφανίσεων! Μια ακόμα χρονιά, οι δύο τραγουδιστές ετοιμάζονται να είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της διασκέδασης στην Αθήνα.

Δες επίσης:Για αυτά τα μάτια | Νέο τραγούδι από τον Δημήτρη Καραδήμο

Κάθε Τρίτη στον ίδιο αγαπημένο χώρο της πόλης εμφανίζεται ένας αγαπημένος καλλιτέχνης, που έχει ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, ο Ηλίας Καμπακάκης.

Δέσποινα Βανδή | Πού εμφανίζεται κάθε Κυριακή;

https://www.instagram.com/p/BiuE79ZgdeN/?taken-by=casper_at_verykoko

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024