211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή – Έλενα Παπαρίζου: Έτοιμες για συνεργασία!

η Δέσποινα Βανδή και η Ελενα Παπαριζου κοιτανε την καμερα και χαμογελουν
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι δύο τραγουδίστριες συναντιούνται στη σκηνή

Δέσποινα Βανδή και Έλενα Παπαρίζου ετοιμάζονται να συνεργαστούν και ανέβουν μαζί στη σκηνή άμεσα. Και όχι, προς το παρόν, δεν θα τις απολαύσουμε σε κάποια πίστα της Αθήνας, αλλά οι δύο τραγουδίστριες θα ξεκινήσουν σύντομα μια κοινή περιοδεία σε Ελλάδα αλλά και εξωτερικό.

Σύμφωνα με το gossip-tv.gr, οι δύο καλλιτέχνιδες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και ήδη η συμφωνία έχει γίνει. Το μόνο που απομένει είναι και η επίσημη ανακοίνωση. Το περασμένο καλοκαίρι, οι δυο τους είχαν συνεργαστεί ξανά σε συναυλία στην Κύπρο, ενώ παράλληλα και οι δύο έχουν αποτελέσει μέλη της κριτικής επιτροπής του Voice, που είδαμε πέρσι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και είχε κερδίσει την αγάπη του κοινού.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, θα αργήσει λίγο ακόμα η στιγμή που θα δούμε στην πίστα και πάλι τη Δέσποινα Βανδή, η οποία απείχε και τον φετινό χειμώνα, λόγω της συμμετοχής της στο μιούζικαλ Mamma Mia. Η τελευταία φορά που την είδαμε σε κάποια πίστα, ήταν το περασμένο καλοκαίρι όπου εμφανίστηκε στο Θέα μαζί με τον Χρήστο Χολίδη. Και πια, βρισκόμαστε εν αναμονή της επόμενης σειράς εμφανίσεών της σε κάποια πίστα, όπως επίσης και της Έλενας Παπαρίζου, που τελευταία φορά είδαμε στη σκηνή του Box Athens τον περασμένο χειμώνα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024