211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Apla Ellinika | Ο επόμενος καλεσμένος του Sfera Party!

τραγουδιστες χαρουμενοι στο club
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αυτός είναι ο τραγουδιστής που θα πρωταγωνιστήσει αυτή την Τετάρτη 

Τα Apla Ellinika συνεχίζουν να φέρνουν τη μοναδικότητα της ελληνικής μουσικής σκηνής κάθε Τετάρτη στον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera, διοργανώνοντας ένα αξέχαστο πάρτι που ξεσηκώνει την πόλη. Και αυτή την εβδομάδα, η διασκέδαση θα φτάσει στα ύψη, καθώς ο αγαπημένος τραγουδιστής Κωνσταντίνος Κουφός αναλαμβάνει να γίνει το επίκεντρο της προσοχής σε ένα ακόμα Sfera party.

Το δέκατο Sfera party υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη μουσική, ρυθμό και ενθουσιασμό. Μετά την επιτυχημένη εμφάνιση της Άντζελας Δημητρίου την προηγούμενη εβδομάδα, ο Κωνσταντίνος Κουφός είναι έτοιμος να πάρει τη σκυτάλη και να μας ταξιδέψει με την εκρηκτική του εμφάνιση.

Με την μοναδική του παρουσία και τον χαρακτηριστικό του ήχο, ο Κουφός υπόσχεται να μας κάνει να χορέψουμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Με την σειρά του, ο Sfera ραδιοφωνικός σταθμός ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τον καλλιτέχνη με όλο τον ενθουσιασμό και την επαγγελματισμό που τον χαρακτηρίζει.

Με την συνεχή υποστήριξη του κοινού και του Apla Ellinika, τα Sfera parties συνεχίζουν να αποτελούν το απόλυτο καλοκαιρινό event της πόλης.

Αυτήν την Τετάρτη, ετοιμαστείτε να ζήσετε μια νύχτα γεμάτη μουσική, ενέργεια και χορό, με τον Κωνσταντίνο Κουφό να μας οδηγεί σε ένα αξέχαστο ταξίδι μέσα από τις νότες του ελληνικού τραγουδιού.

Apla Ellinika | Ο επόμενος καλεσμένος του Sfera Party!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024