211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Apla Ellinika | Ποιον θα δούμε στο επόμενο Sfera party;

Apla Ellinika | Ποιον θα δούμε στο επόμενο Sfera party;
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αυτή είναι η τραγουδίστρια που θα πρωταγωνιστήσει αυτή την Τετάρτη 

Κάθε εβδομάδα, ο ραδιοφωνικός σταθμός Sfera συναντά τους λάτρεις της ελληνικής μουσικής σε έναν χώρο γεμάτο ρυθμό και διασκέδαση. Τα Apla Ellinika, σε στενή συνεργασία με τον σταθμό, φέρνουν κάθε Τετάρτη στην πόλη ένα τρομερό ελληνικό πάρτι που αναστατώνει τις αισθήσεις.

Αυτή την εβδομάδα, το πάρτι φιλοξενεί την αγαπημένη και κορυφαία τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου, συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο μια σειρά επιτυχημένων βραδιών που αποτέλεσαν αναμφίβολα την αίτια για ατελείωτο χορό και διασκέδαση.

Μετά την πρόσφατη εμφάνιση της Αγγελικής Ηλιάδη, η Άντζελα Δημητρίου παίρνει το μικρόφωνο και υπόσχεται ένα ακόμα αξέχαστο βράδυ γεμάτο μουσική και χορό.

Apla Ellinika | Ποιον θα δούμε στο επόμενο Sfera party;

Μετά από μια ακόμα βραδιά γεμάτη μουσική και διασκέδαση, το Sfera party συνεχίζει να αποτελεί έναν από τους αγαπημένους προορισμούς για τους λάτρεις της νυχτερινής ζωής. Με κάθε εβδομάδα που περνάει, οι εκδηλώσεις αυτές γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς, προσφέροντας στο κοινό μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης και απόλαυσης της ελληνικής μουσικής παράδοσης.

Με κάθε νέα εμφάνιση καλλιτέχνη, η σκυτάλη περνάει σε ένα νέο ταλέντο, διατηρώντας το ενδιαφέρον σε ψηλό επίπεδο και το κοινό σε… αναμμένα κάρβουνα για την επόμενη εβδομάδα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024