211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος | Το προσκλητήριο του γάμου του

ο Αντώνης Ρέμος τραγουδαει σε πιστα της Αθηνας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Αντώνης Ρέμος και Υβόννη Μπόσνιακ στις 15 Σεπτεμβρίου θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, και παρότι αρχικά έγινε γνωστό πως οι δυο τους θα παντρεύονταν στην Μύκονο, μέσα από το Save the date προσκλητήριο που έστειλαν, αποκαλύφθηκε πως ο γάμος τους θα γίνει στην Αθήνα.

Δες επίσης:Έναστρον: Γιώργος Μαζωνάκης – Πάολα και πάλι μαζί στη σκηνή!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, η πρόταση γάμου ήρθε λίγο πριν από την έλευση του 2018, μάλιστα εκτός Ελλάδος, μια ημέρα πριν από την μεγάλη συναυλία που έδωσε στο Nammos στο Κουρσεβέλ των Γαλλικών Άλπεων, στις 28 Δεκεμβρίου και εν μέσω των χριστουγεννιάτικων γιορτών.

Δες επίσης:Ηλίας Καμπακάκης | Πού εμφανίζεται κάθε Πέμπτη στην Αθήνα;

Αργότερα έγινε γνωστό πως ο γάμος θα πραγματοποιηθεί σε κτήμα στενού φίλου του ζευγαριού στα βόρεια προάστια. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η θρησκευτική τελετή θα γίνει στο ιδιωτικό εκκλησάκι της οικίας του πρόεδρου του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη, με κουμπάρο τον Κώστα Πηλαδάκη, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει στο ίδιο μέρος δεξίωση για τους μόλις 200 προσκεκλημένους. Η νύφη θα φορά φυσικά που θα φέρει την υπογραφή της. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον λαμπερό γάμο αναμένεται να γίνουν σύντομα γνωστές.

Αντώνης Ρέμος | Το προσκλητήριο του γάμου του

Αντώνης Ρέμος

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024