211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος | Θα παρουσιάσει τη δική του εκπομπή στον Alpha!

Αντώνης Ρέμος εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα ένα νέο βήμα για τον τραγουδιστή

Ο Αντώνης Ρέμος, μπορεί να είναι ένας από τους πιο σπουδαίους Έλληνες ερμηνευτές και να έχει μια μεγάλη πορεία στη δισκογραφία, όμως εξακολουθεί να δοκιμάζει τις δυνάμεις του σε νέα πράγματα και ιδέες. Ύστερα από τη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσίασε αλλά και την καρέκλα του κριτή στην οποία έκατσε, ετοιμάζεται να μπει και στη θέση του τηλεοπτικού παρουσιαστή τη σεζόν αυτή, στο κανάλι του Alpha.

Δες επίσης: Πύλη Αξιού | Πάολα – Γιώργος Παπαδόπουλος – Δήμος Αναστασιάδης μαζί!

Αντώνης Ρέμος | Θα παρουσιάσει τη δική του εκπομπή στον Alpha!

Με αφορμή την παρουσίαση προγράμματος του καναλιού, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε πως στα μισά της σεζόν ο Αντώνης θα ξεκινήσει δική του εκπομπή στον Alpha!«Ξεκινά το Γενάρη ο Αντώνης και θα είναι μία εκπομπή στη λογική του μαζευόμαστε μία παρέα, τραγουδάμε, διασκεδάζουμε, συζητάμε, πίνουμε κιόλας…»!, ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της.

Δες επίσης: Fantasia | Ξαφνικό τέλος στη συνεργασία με τον ΝΙΝΟ

Παράλληλα, ο τραγουδιστής ετοιμάζεται να ανέβει σε λίγες ώρες τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με την Υβόννη Μπόσνιακ, ενώ τον χειμώνα θα εμφανίζεται στην πίστα του Αθηνών Αρένα σε μια συνεργασία που περιμέναμε χρόνια. Εκείνος και η Δέσποινα Βανδή θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένα μοναδικό πρόγραμμα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024