211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος | H καλεσμένη – έκπληξη στη νέα του εκπομπή

o Αντώνης Ρέμος χαμογελαστος σκεφτεται την νεα του επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για ακόμα μια φορά οικοδεσπότης ο καλλιτέχνης

Αυτή την Τετάρτη 23 Μαΐου στις 8 το βράδυ ο Αντώνης Ρέμος φιλοξενεί στο studio του Μουσικού 98,6 την Μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού, την Μαρινέλλα! Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού θα είναι η καλεσμένη της τρίτης εκπομπής του καλλιτέχνη.

Δες επίσης:Του Κόσμου Αυτό Το Κάτι Ελευθερία Αρβανιτάκη Στίχοι

 Με την τραγουδίστρια έχουν συνεργαστεί με τεράστια επιτυχία και έχουν πολλές κοινές ιστορίες να αφηγηθούν στους ακροατές του Μουσικού 98,6, σε λίγες ώρες. Για ακόμα μια φορά, θα μας χαρίσει μια μοναδική εκπομπή από την θέση του οικοδεσπότη με μεγάλες αγαπημένες επιτυχίες.

Δες επίσης:Δέσποινα Βανδή | Πού εμφανίζεται κάθε Κυριακή;

«Ο Αντώνης Ρέμος υποδέχεται την Μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού… Μαρινέλλα!!! Τετάρτη 23 Μαΐου στις 8 το βράδυ!», έγραψε ο ραδιοφωνικός σταθμός με ανάρτηση που έκανε στο Instagram, λίγες ώρες πριν την τρίτη εκπομπή του καλλιτέχνη. Παράλληλα, αναμένουμε τη νέα σειρά εμφανίσεων του Αντώνη Ρέμου, σε λίγους μήνες, στην πίστα του Αθηνών Αρένα, όπου θα εμφανίζεται μαζί με την Δέσποινα Βανδή. Οι δύο καλλιτέχνες θα συναντηθούν και πάλι επί σκηνής και η συνύπαρξη αυτή μας κάνει να ανυπομονούμε. Μέχρι τότε, απολαμβάνουμε τον αγαπημένο τραγουδιστή στη θέση του οικοδεσπότη από τον Μουσικό.

Αντώνης Ρέμος | H καλεσμένη – έκπληξη στη νέα του εκπομπή

 

https://www.instagram.com/p/BjEz4nuHoQ_/?taken-by=mousikos986

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024