211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος – Δέσποινα Βανδή | Μαζί στο Αθηνών Αρένα!

ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή τραγουσουν χαμογελαστοι τις νεες τους επιτυχιες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η απόλυτη συνεργασία της επόμενης σεζόν είναι γεγονός!

Η απόλυτη συνεργασία του ερχόμενου χειμώνα είναι πλέον γεγονός και ανακοινώθηκε επίσημα μέσα από την εκπομπή Το πρωινό! Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή, μια συνεργασία που πολλές φορές αναμέναμε να δούμε τα προηγούμενα χρόνια, έρχονται τον ερχόμενο χειμώνα στην πίστα του Αθηνών Αρένα!

Δες επίσης:Κωνσταντίνος Αργυρός – Νατάσα Θεοδωρίδου | Νέο videoclip για το «Λάθος μου»

Οι δύο τραγουδιστές, που είναι και πολύ καλοί φίλοι, ήθελαν αυτή τη συνεργασία εδώ και καιρό, όπως, οι συνθήκες δεν ευνοούσαν για να πραγματοποιηθεί. Πλέον, οι δύο καλλιτέχνες έδωσαν τα χέρια για τον ερχόμενο χειμώνα και μάς κάνουν να ανυπομονούμε για τη μεγάλη αυτή στιγμή. «Είναι κάτι που το ήθελαν πολύ και οι δυο και ποτέ δεν προέκυπτε. Και πέρυσι ήθελε ο Αντώνης να συνεργαστούν, αλλά η Δέσποινα είχε το MAΜMA MIA και δεν μπορούσε. Φέτος όμως τους “κάθεται” και θα είναι μάλιστα και η τελευταία χρονιά του Αθηνών Αρένα. Είχαν συνεργαστεί και το 1992 στη Θεσσαλονίκη και η συνεργασία αυτή κράτησε μια εβδομάδα!», αποκάλυψε ο Θέμης Γεωργαντάς.

Δες επίσης: Γιώργος Σαμπάνης | Νέο videoclip για τον καλλιτέχνη

Τον τραγουδιστή βλέπουμε και φέτος στην ίδια πίστα με την Ελένη Φουρέιρα, ενώ, όπως αποκαλύφθηκε, θα τον δούμε εκεί και την επόμενη σεζόν. Για την Δέσποινα θα είναι η πρώτη συνεργασία με το κέντρο. Οι δύο τραγουδιστές είχαν συνεργαστεί ξανά το 1992, όταν ήταν και οι δύο άσημοι, σε πίστα της Θεσσαλονίκης. Και 26 χρόνια αργότερα, συναντιούνται ξανά!

Αντώνης Ρέμος – Δέσποινα Βανδή | Μαζί στο Αθηνών Αρένα!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024