211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: Πότε κυκλοφορεί ο νέος live δίσκος της;

Άννα Βίσση χαμογελαστη τραγουδαει
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Έρχεται νέα δουλειά από την τραγουδίστρια 

«Hotel Ερμού Live 2015-2018» θα είναι ο τίτλος του νέου δίσκου που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα η Άννα Βίσση από την Panik Gold. Πρόκειται για έναν τριπλό live δίσκο από ηχογραφήσεις των ερμφανίσεών της στο Hotel Ermou από όπου μας κρατά την καλύτερη συντροφιά τις τρεις τελευταίες σεζόν.

Δες επίσης:Έναστρον: Γιώργος Μαζωνάκης – Πάολα και πάλι μαζί στη σκηνή!

Τραγούδια με τα οποία έχουμε διασκεδάσει, χορέψει, γελάσει, συγκινηθεί, κλάψει, ερωτευτεί, αγαπήσει, χωρίσει, τα περισσότερα εκ των οποίων φέρουν την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα, έρχονται ξανά στο προσκήνιο, είτε όπως τα έχουμε γνωρίσει και αγαπήσει, είτε μέσα από πρωτότυπες ενορχηστρώσεις, που επιμελήθηκαν η Άννα και η δεκατετραμελής «χρυσή» μπάντα που δημιούργησε.

Δες επίσης:Ηλίας Καμπακάκης | Πού εμφανίζεται κάθε Πέμπτη στην Αθήνα;

Παράλληλα, αναμένουμε τις επόμενες την επόμενη σειρά εμφανίσεων της αγαπημένης Ελληνίδας σταρ. Πού θα την δούμε τον ερχόμενο χειμώνα; Πιθανόν να εμφανιστεί για ακόμα μια χρονιά στο αγαπημένο της στέκι, ωστόσο, δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Προς το παρόν, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε σύντομα τη νέα αυτή δουλειά που έρχεται πολύ σύντομα να αγκαλιαστεί θερμά από το κοινό της. Δες παρακάτω το εντυπωσιακό εξώφυλλο του δίσκου.

Άννα Βίσση: Πότε κυκλοφορεί ο νέος live δίσκος της;

Άννα Βίσση

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024