211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αμαρυλλίς: Έγκυος για πρώτη φορά η τραγουδίστρια

Αμαρυλλίς μπουζουκια εμφανισεις 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Mια ξεχωριστή και ευτυχισμένη περίοδος για την τραγουδίστρια.

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της περνάει η Αμαρυλλίς καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “On Time”. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο κοντινό παρελθόν είχε δηλώσει για τη μητρότητα «Καμπανάκι δεν έχω νιώσει, αλλά η μητρότητα, όταν θα έρθει, σίγουρα θα είναι το ωραιότερο δώρο της ζωής μου!».

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

Η Αμαρυλλίς και ο επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων Κώστας Ματσίκας είναι ζευγάρι πάνω από δέκα χρόνια, παρότι διατηρούν ένα πολύ χαμηλό προφίλ και δεν προβάλλουν τη σχέση τους στα μέσα. Δες παρακάτω μία από τις σπάνιες φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει μαζί.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Την τραγουδίστρια έχουμε να δούμε σε εμφανίσεις αρκετό καιρό και συγκεκριμένα από την εποχή προ κορονοϊού που είχε εμφανιστεί στο Omega Stage Athens. Tον ενάμιση τελευταίο χρόνο όμως μάς έχει χαρίσει νέες επιτυχίες όπως το τραγούδι «Προς το παρόν», το «Μόνο εσύ» και το «Μου έλειψες». Εν αναμονή των επόμενων επαγγελματικών βημάτων της τραγουδίστριας, αλλά και της στιγμής που θα την δούμε με φουσκωμένη κοιλίτσα σε κάποια εμφάνισή της.

Αμαρυλλίς: Έγκυος για πρώτη φορά η τραγουδίστρια

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024