211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αγγελική Ηλιάδη | Επανέρχεται με νέο τραγούδι

η Αγγελική Ηλιάδη φωτογραφιζεται για τοβτραγουδι της
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Άκουσε το teaser που μόλις κυκλοφόρησε και μάθε ποιος είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού

Aπόλυτα ανανεωμένη επιστρέφει η Αγγελική Ηλιάδη ​, και με ένα νέο τραγούδι εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τη HEAVEN MUSIC. Τίτλος της επερχόμενης αυτής επιτυχίας είναι  “Μαζί σου πετάω” και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα!

Δες επίσης:Ελένη Φουρέιρα | Στην κριτική επιτροπή του «La Banda»

Τη μουσική υπογράφει ο Κώστας Μηλιωτάκης και τους στίχους ο Δημήτρης Τσάφας ενώ το teaser του τραγουδιού κυκλοφόρησε ήδη, δίνοντάς μας μια μικρή γεύση από όλα όσα θα ακούσουμε σύντομα.

Δες επίσης:Onirama | Δες το νέο τους videoclip!

Την Αγγελική Ηλιάδη είδαμε, για τελευταία φορά σε σειρά εμφανίσεων, στην πίστα του Frangelico, μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Θανάση Βασιλάκο. Μια συνεργασία, που δεν διήρκησε τελικά για πολύ καιρό, ρίχνοντας αυλαία νωρίτερα από τον προκαθορισμένο χρόνο. Πλέον, αναμένουμε τα επόμενα βήματα της τραγουδίστριας, με την κυκλοφορία του νέου αυτού single, που σηματοδοτεί το ξεκίνημα της συνεργασίας της με τη νέα της δισκογραφική εταιρεία, αλλά και την επόμενη συνεργασία της με κάποια μεγάλη πίστα. Ποια θα είναι αυτή; Σύντομα θα μάθουμε. Προς το παρόν, άκουσε παρακάτω το νέο τραγούδι της τραγουδίστριας που έρχεται σύντομα και θα αγαπηθεί πολύ!

Αγγελική Ηλιάδη | Επανέρχεται με νέο τραγούδι

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024