211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ο Ζαχαράτος στο Έναστρον

Ζαχαράτος Έναστρον 2014 2015
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο ΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΕΝΑΣΤΡΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΡΡΑ – ΡΟΚΚΟ

Μια είδηση – βόμβα ήρθε στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες και μας λέει ότι ο γνωστός ηθοποιός, διασκεδαστής, μίμος, ηθοποιός αλλά και τραγουδιστής Τάκης Ζαχαράτος θα βρίσκεται τον χειμώνα 2014-2015 στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον και θα πλαισιώνει τους Βασίλη Καρρά, Στέλιο Ρόκκο και Αμαρυλλίς. Η είδηση επιβεβαιώθηκε και μέσω φωτογραφιών στα κοινωνικά δίκτυα. Μια συνεργασία έκπληξη περιμένει, λοιπόν, τους Καρρά και Ρόκκο, οι οποίοι δεν αποκλείεται να συμμετέχουν στα show που θα κάνει ο Τάκης Ζαχαράτος.

Ο μεγάλος Έλληνας κωμικός πρόκειται να παρουσιάσει ένα stand up comedy που θα προσφέρει άφθονο γέλιο στους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου. Είναι σίγουρο ότι θα μιμηθεί γνωστά πρόσωπα της showbiz με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, ενώ δεν θα λείπει η σάτιρα, αλλά και ο αυτοσαρκασμός.

Ο κόσμος που θα επισκεφτεί το Έναστρον είναι βέβαιο ότι θα διασκεδάσει και να γελάσει με την ψυχή του, απολαμβάνοντας τον μετρ του είδους Τάκη Ζαχαράτο. Χωρίς αμφιβολία, παρουσιάζεται κάτι μοναδικό στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης και συγκεκριμένα στα μπουζούκια. Έτσι, λοιπόν, η συμφωνία έχει κλείσει οριστικά και το σχήμα στο Έναστρον τον ερχόμενο χειμώνα θα είναι Καρράς – Ρόκκος – Ζαχαράτος – Αμαρυλλίς.

Ο Τάκης Ζαχαράτος διαθέτει πολλά ταλέντα και είναι από τους κορυφαίους στην χώρα μας. Έγινε γνωστός από την συνεργασία του με την Ρούλα Κορομηλά σε τηλεοπτικές εκπομπές της και διακρίνεται για το χιούμορ που διαθέτει. Έχει κάνει σπουδές και επάνω στην φωνητική, ενώ έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια σε όλο τον κόσμο.

Έχει συμμετάσχει σε αρκετές κινηματογραφικές ταινίες, αλλά και πολλές μουσικές παραστάσεις σε συνεργασία με γνωστούς συνθέτες και μουσικούς, ενώ έχει παίξει και στο θέατρο. Ξεχωριστή ήταν η συνεργασία του με την Άννα Βίσση σε μια παγκόσμια περιοδεία το 2008. Έχει βγει πολλές φορές στην μικρή οθόνη, είτε συμμετέχοντας, είτε παρουσιάζοντας ψυχαγωγικές εκπομπές και show.

Τέλος, έχει κυκλοφορήσει και δύο δίσκους που είχαν μεγάλη απήχηση. Έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον Τάκη Ζαχαράτο από κοντά, καθώς θα μας ψυχαγωγήσει με ένα stand up comedy από το Έναστρον, συνεργαζόμενος με τους Βασίλη Καρρά και Στέλιο Ρόκκο.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024