211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βανδή Μαρτάκης | Ακρωτήρι Club

vandi-martakis-akrotiri-club
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Βανδή Μαρτάκης | Ακρωτήρι Club

Το δίδυμο Βανδή-Μαρτάκης στο Ακρωτήρι Club την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου. Μαζί τους ο ραπ τραγουδιστής Μηδενιστής.Άλλη μια ξεχωριστή βραδιά για τους ακροατές του Sfera 102.2 και όχι μόνο ετοιμάζει η διοίκηση του πασίγνωστου ραδιοφωνικού σταθμού όπως κάθε χρονιά στο Club του Άγιου Κοσμά.Βανδη-Μαρτάκης είναι ακόμα μια μοναδική συναυλία στα πλαίσια του Sfera Summer Festival 2014 που όπως κάθε χρόνο γινονται στι γνωστό κέντρο της παραλιακής.

Μετά απο τις 2 πολύ μεγάλες και πετυχημένες εμφανίσεις του Πάνου Κιάμου στις 28 Αυγούστου και του Γιώργου Μαζωνάκη στις 4 Σεπτεμβρίου,η προγραμματισμένη κοινή εμφάνιση Βανδή-Μαρτάκη στο Ακρωτήρ Club είναι η ποιο μεγάλη μουσική είδηση της εβδομάδας.

Δέσποινα Βανδή Ακρωτήρι Club

Η Δέσποινα Βανδή , που το καλοκαίρι πραγματοποίησε μερικές έξτρα εμφανίσεις που στεφθηκαν με μεγάλη επιτυχία, όπως η εμφάνιση της στο παραλιακό μαγαζί Bananista στη Σκιάθο που συγκέντρωσε περισσότερο απο 2500 πελάτες το χειμώνα θα βρίσκεται στο κέντρο Fever μαζί με το Νίκο Οικονομόπουλο.

Τελευταία όπως όλα δείχνουν εμφάνιση της δημοφιλούς τραγουδίστριας στο κοινό της Αθήνας θα είναι η συναυλία της στο Ακρωτήρι Club την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου.Η απουσία της Δέσποινα Βανδή, μιας και πέρισυ δεν τραγούδησε πουθενα μετά την αρνητική κατάληξη της συνεργασίας της με το Νότη Σφακιανάκη,είναι μεγάλη και οι θαυμαστές της περιμένουν πως και πως την επανεμφάνιση της.

Κώστας Ακρωτήρι Club

Ο Κώστας Μαρτάκης από τις 29 Αυγούστου έχει ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στο Ποσειδώνιο μαζί με το Κωνσταντίνο Αργυρό την Χριστίνα Σάλτη και την Θωμαή Απέργη.Ο ποπ τραγουδιστής που είναι ιδαίτερα αγαπητός στους νέους ειδικά δείχνει πιο ώριμος και συγκεντρωμένος απο ποτέ και κερδίζει συνεχώς μεγαλύτερο αριθμό απο θαυμαστές.Η εμφάνιση του Μαρτάκη στο Ακρωτήρι Club γίνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μιας και ο τραγοπυδιστής διατηρεί ιδιαίτερη σχέση με το ραδιοφωνικό σταθμό που το διοργανώνει

Βανδή Μαρτάκης Ακρωτήρι Τιμή φιάλης

Βανδή-Μαρτάκης στο Ακρωτήρι Club με τιμή φιάλης 140 Ευρώ/6 άτομα. Η είσοδος με ποτό είναι 15 Ευρώ.

Βανδή Μαρτάκης Ακρωτήρι Τηλέφωνο

Το Τηλέφωνο κρατήσεων για το σχήμα Βανδή-Μαρτάκης την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου στο Ακρωτήρι αλλά και για νυχτερινά κέντρα είναι 211-7707570 (αστική χρέωση)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024