211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Τσαλίκης – Καλίδης | Central Live 22

Panos-kiamos-2014-2015-central-22
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τσαλίκης – Καλίδης | Central Live 22

Τσαλίκης-Καλίδης το χειμώνα 2014-2015 στο Central live 22.Το Central ένας ολοκαίνουργιος χώρος που ανοίγει τις πόρτες του τη φθινοπωρινή σεζόν 2014 στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 22 και θα αποτελέσει τη No 1 επιλογή για διασκέδαση στη νυχτερινή Αθήνα.Βρισκεται στην ίδια διεύθυνση με το πλέον γνωστό CLUB 22, αλλά αποτελεί έναν ξεχωριστό και συνάμα εντυπωσιακό χώρο .

Η έναρξη των εμφανίσεων για το σχήμα Τσαλίκης-Καλίδης υπολογίζεται για τις αρχές του φθινοπώρου και ήδη το μουσικό κοινο έχει ενθουσιαστεί στο ακουσμα του σχήματος που θα φιλοξενήσει το Central live 22, ΤΣΑΛΙΚΗΣ-ΚΑΛΛΙΔΗΣ. Με ένα τέτοιο σχήμα δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε ξέφρενες νύχτες ξεφντώματος μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΤΣΑΛΙΚΗΣ Central live 22

Ο Γιώργος Τσαλίκης θα εμφανιστεί αυτό το χειμώνα στο CENTRAL live 22 και είναι έτοιμος να ταράξει πάλι τα νερά της αθηναικής νυχτερινής διασκέδασης και να ξεσηκώσει το κοινό του που τον εμπιστεύεται και τον ακολουθεί όπου και αν αυτός εμφανιστεί.

Το γεγονός ότι έχει συνεργαστεί στη διάρκεια της δεκαπεντάχρονης καριέρας του με μεγάλα ονόματα του μουσικού πενταγράμμου,όπως ο Αντώνης Ρέμος ,ο Σάκης Ρουβάς, η Καίτη Γαρμπή,η Νατάσσα Θεοδωρίδου καταδικνύουν το πλούσιο βιογραφικό του και το μεγάλο ταλέντο που διαθέτει ο εν λόγω καλλιτέχνης.

Ο Γιωργος Τσαλίκης αποτελεί ένα από τα πλέον ηχηρά ονόμαρτα της νυχτερινής διασκέδασης την τελευταία δεκαετία καθώς συνδυάζει τη λαική φωνή του με μια ξεχωριστή σκηνική παρουσία και καταφέρνει να κερδίσει ακόμα και το πιο απαιτητικό μουσικό κοινό το οποίο παραμενει στις πίστες όπου εμφανίζεται μέχρι το ξημέρωμα προκείμένου να απολαύσει τα τραγούδια του.

Ο ξεχωριστός αυτός καλλιτέχνης έχει να επιδίξει πολλές επιτυχίες που συνοδεύονται από αρκετούς χρυσούς και πλατινένιους δίσκους,τις οποίές όλοι έχουμε λίγο πολύ σιγοτραγουδήσει και με τις οποίες έχουμε διασκεδάσει τόσο στις νυχτερινές πίστες όσο και στους συναυλιακούς χώρους στους οποιους έχει εμφανιστεί όλα αυτά τα χρόνια.

Ο πολυτάλαντος Γιώργος Τσαλίκης τα 4 τελευταία χρόνια εμφανιζόταν με μεγάλη επιτυχία στο νυχτερινό κέντρο CARAMELA όπου αποτελούσε και το πρώτο όνομα του σχήματος, και συνεργάστηκε κατά κύριο λόγο με τους Σάκη Αρσενίου και Κυριάκο Κυανό.

Το καλοκαίρι αυτό προτιμησε να κάνει μια περίοδία με εμφανίσεις ανα΄την Ελλάδα και να γεμίσει τις μπαταρίες του για το χειμώνα 2014-2015 όπου θα εμφανιστεί μαζι με τον Πάνο Καλλίδη στο νεοσύστατο χώρο του CENTRAL live 22.

Καλίδης Central live 22

Ο Πάνος Καλίδης που θα εμφανιστεί στο Central 22 αποτελεί μια από τις πιο συμπαθητικές φυσιογνωμίες στις αθηναϊκές πίστες από το 2006. Τον γνωρίσαμε στο νυχτερινό κέντρο CARAMELA και γρήγορα κατάφερε να μπει στις καρδιές μας. Από την πρώτη κιόλας εμφάνισή του κέρδισε το αθηναϊκό κοινό και διασκέδασε τους θαμώνες με τα τραγούδια του.

Ως γνήσιος βορειοελλαδίτης τραγουδιστής έχει καταβολλές τόσο από το παραδοσιακό όσο και από το ποντιακό τραγούδι παίζοντας μάλιστα και ποντιακή λύρα και υ πηρετεί με συνέπεια το λαικό τραγούδι.Εχει κάνει αρκετές δισκογραφικές δουλειές οι οποίες όπως ήταν φυσιολογικό έγιναν χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι.

Από το 2010 και έπειτα ξεκινάει τη συνεργασία του με το γνωστό μουσικοσυνθέτη Φοιβο και ως εκ τούτου η καριέρα του απογειώνεται.Τραγούδια του όπως”Παραγνωριστήκαμε” και “Τρελή ιδέα” αγαπήθηκαν από τους θαυμαστές του και όχι μόνο, και για μεγάλο χρονικό διάστημα αποτέλεσαν τα πιο hot τραγούδια των ελληνικών charts, παραμένοντας μάλιστα για πολλές βδομάδες στα top 10.

Οι συνεργασίες του με γνωστά ονόματα της μουσικής σκηνής κάθε αλλο παρά αμελητέες μπορουν να θεωρηθούν.Μερικές από αυτές είναι με τη Δέσποινα Βανδή, το Χρήστο Μενιδιάτη,τον Κωνσταντίνο Αργυρό,το Χρήστο Χολίδη.

Ο Πάνος Καλλιδης τα τελευταία χρόνια εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο VOX όπου κάθε βράδυ γινόταν το αδιαχώρητο από τις θαυμάστριες και του θαυμαστές του αγαπημένου τραγουδιστή, οι οποίοι συνέρεαν προκειμένου να τον ακούσουν να ερμήνευει μεταξύ άλλων και τα τραγούδια από την τελευταιά του δισκογραφική επιτυχία “Έχω γιορτή” καθηλώνοντάς τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το χειμώνα 2014 -2015 θα συνεργαστεί για πρώτη φορά με το Γιώργο Τσαλική στο κέντρο CENTRAL live 22 και θα δώσουν μια ξεχωριστήνότα στα μπουζούκια της αθήνας.

Τσαλίκης-Καλίδης Central live 22 Πληροφορίες-τηλέφωνα-κρατήσεις

Το σχήμα Τσαλίκης-Καλίδης θα τραγουδήσει στη νέα μουσική σκηνή CENTRAL live 22 που βρίσκεται στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 22. Μπορείτε να κάνετε κρατήσεις και να κλείσετε τραπέζι στο τηλέφωνο 211-7707570 τόσο για κανονικές κρατήσεις με τιμή φιάλης όσο και για φοιτητικές με τιμή φιάλης .Η είσοδος με ποτό είναι 15 ευρώ.

ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΚΑΛΙΔΗΣ CENTRAL ΕΝΑΡΞΗ – ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Το σχήμα Τσαλίκης Καλίδης κάνει έναρξη 24 Οκτωβρίου 2014  στο νεό μεγάλο νυχτερινό κέντρο Central

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024