211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Τι είπε ο Γιώργος Τσαλίκης Για το Σεφερλη;

ο Γιωργος Τσαλικης και ο Μαρκος Σεφερλης φιλαει την Ελενη Μενεγακη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο Γιώργος Τσαλίκης σχολιάζει την πρεμιέρα του Μάρκου Σεφερλή. Τι είπε ο πρώην… παρουσιαστής;

Ο Γιώργος Τσαλίκης εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Happy Day» και μίλησε επί παντός επιστητού, σχολιάζοντας ανάμεσα σε όσα είπε και την πάλαι ποτέ καριέρα του ως παρουσιαστής, αλλά και τη νέα στροφή στην καλλιτεχνική πορεία του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος πλέον θα αναλάβει καθήκοντα παρουσιαστή στο πρωινό του Mega.

Αναλυτικά, ο αγαπημένος τραγουδιστής ανέφερε: «Θα πάω στην εκπομπή του Μάρκου, δεν υπάρχει περίπτωση, μου αρέσει πάρα πολύ. Καταρχάς, μου αρέσουν όλοι οι άνθρωποι οι οποίοι είναι αυτοδημιούργητοι και είναι και λίγο «αντισυστημικοί». Ο Μάρκος λοιπόν, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος αγωνίστηκε και έφαγε πάρα πολύ φτύσιμο, το ξέρουμε πάρα πολύ καλά αυτό και τον σνομπάρανε.

Ο Μάρκος απέδειξε διαχρονικά ότι είναι ο καλύτερος νέος κωμικός της γενιάς του, γεμίζει το Δελφινάριο με χιλιάδες κόσμου κάθε βράδυ, είναι εντυπωσιακό, το ζηλεύουμε οι τραγουδιστές. Κανένας τραγουδιστής το 2014 δεν βάζει τον κόσμο που βάζει ο Σεφερλής και τώρα που θα κάνει το πρωινό του Mega νομίζω ότι όλοι θα τον γλείφουν». Για την πορεία του ως παρουσιαστής αλλά και για το αν θα το επιχειρούσε ξανά, σχολίασε: «Καθόλου, να κάνω εγώ εκπομπή; Με τίποτα. Ήταν η εμπειρία της τηλεόρασης πάρα πολύ ωραία αλλά ήταν τόσο όσο».

Όσον αφορά στις συνεντεύξεις που σπάνια δίνει, είπε: «Δεν δίνω συνεντεύξεις, δεν μπορώ να λέω… βλακείες στον κόσμο, δεν γίνεται. Προτιμώ να βγαίνω και να είμαι χαρούμενος, να λέω τα τραγούδια μου, που τα τελευταία χρόνια είναι πολύ ανεβαστικά. Μου λέει ο κόσμος, θα ήθελα να πεις κανένα τραγούδι σαν το «Γιατί αστέρι μου».

Ναι ρε παιδιά, έκανα δυο μπαλάντες και δεν τις γουστάρατε, θέλετε να ακούσετε μπαλάντες από το Βέρτη, από τον Παντελίδη, από τον Οικονομόπουλο, από τον Τσαλίκη στη κρίση θέλατε… up πράγματα, ε πάρτε τα! Δεν θέλω να δίνω συχνά συνεντεύξεις γιατί δεν μπορώ να λέω ψέματα, δηλαδή πρέπει να πω τα πράγματα ωραιοποιημένα μεν αλλά το 80% πρέπει να είναι αλήθειες, οπότε αυτό δεν βολεύει».

Ο Γιώργος Τσαλίκης που τα τελευταία χρόνια διαγράφει μια λαμπρή πορεία στη διασκέδαση της νυχτερινής Αθήνας και φέτος θα εγκαινιάσει τον καινούριο χώρο του «Central Live», έχοντας στο πλευρό του τον Πάνο Καλίδη, μίλησε για τα talent shows, και συγκεκριμένα για το «The Voice», αλλά φρόντισε να δώσει και τις συμβουλές του στα νέα παιδιά που συμμετέχουν σε αυτά, λέγοντας: «Το «The Voice» το βλέπω, το στηρίζω, μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά στατιστικά κάνουν επιτυχία 5 στους 100 άρα οι άλλοι 95 τι κάνουν; Πάνε στον ψυχολόγο, που είναι πολύ ωραίο να πας, αλλά έχε και ένα πτυχιάκι να πας να δουλέψεις».

Για να κάνετε την κράτηση σας σε νυχτερινά κέντρα καλέστε στο 211 770 75 70 .

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024