211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σχήματα Μπουζούκια χειμώνας 2014 – 2015

sximata-mpouzoukia-xeimonas-2014-2015-athina
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σχήματα Μπουζούκια χειμώνας 2014 – 2015

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ 2015-2016 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ-ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑΣ 

Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση στους θαμώνες στα μπουζούκια της Αθήνας ανακοινώθηκαν πριν λίγες μέρες τα μουσικά σχήματα για τα νυχτερινά κέντρα για το χειμώνα 2014-2015. Πολλές συνεργασίες έκπληξη και νέα νυχτερινά κέντρα όπως το Central 22 στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 22 ήρθαν να προστεθούν στις  πίστες της Αθήνας.

ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΣΧΗΜΑΤΑ – ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ – ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2014-2015

Στο Teatro Music Hall, θα τραγουδήσουν οι Γιώργος Μαζωνάκης,  η Πάολα και  ο Παντελής Παντελίδης σε ένα σχήμα που θα πρωταγωνιστήσει στην Αθηναϊκή νύχτα, καθώς και οι τρεις καλλιτέχνες είναι αρκετά δημοφιλείς με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα συναντηθεί και πάλι με την Πάολα, μετά τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις στο Fantasia και προβλέπεται ότι το πρόγραμμά τους θα ξεσηκώσει τους πάντες. Μαζί τους θα είναι και ο τραγουδιστής που σημείωσε ανέλπιστη επιτυχία και συνεχίζει την ξέφρενη ανοδική του πορεία, εκπλήσσοντας μας, σε κάθε του βήμα. Ο λόγος για τον Παντελή Παντελίδη, ο οποίος γνωρίζει την αποθέωση τα τελευταία δύο χρόνια.

Στο νυχτερινό κέντρο Βοτανικός θα εμφανιστούν ο Νίκος Μακρόπουλος και ο Αντύπας, δύο από τους καλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές του ελληνικού ρεπερτορίου. Θα έχουμε, λοιπόν, την ευκαιρία να ακούσουμε τα μεγάλα σουξέ τους, αλλά και τραγούδια που άφησαν εποχή και πρωτοστάτησαν στις χρυσές εποχές του λαϊκού τραγουδιού. Δίπλα στους Μακρόπουλο και Αντύπα, θα είναι και η Ελεάννα Παπαϊωάννου, έτοιμη να μας συναρπάσει με την υπέροχη φωνή της.

Στο Εμπατή North, την πίστα των Βορείων Προαστίων, θα είναι ο Χάρης Κωστόπουλος, ο οποίος θα εμφανιστεί για πολλοστή φορά στο συγκεκριμένο μαγαζί. Το Εμπατή North μένει πιστό στο είδος μουσικής που θέλει να υποστηρίξει, δηλαδή το αυθεντικό λαϊκό τραγούδι και ο Χάρης Κωστόπουλος είναι ο, πλέον, αντιπροσωπευτικός καλλιτέχνης και απόλυτος εκφραστής του είδους αυτού. Στο πλευρό του θα σταθεί και η sexy τραγουδίστρια Σάσα Μπάστα. Κωστόπουλος και Μπάστα έχουν τον τρόπο να ανεβάσουν το κέφι και την διάθεση και να το κρατήσουν σε υψηλά επίπεδα μέχρι το πρωί.

Το Διογένης studio, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα και ιστορικά νυχτερινά κέντρα, το οποίο τα τελευταία χρόνια εντυπωσιάζει με τις άρτιες μουσικές παραστάσεις που φιλοξενεί, θα προχωρήσει σε μια πρωτόγνωρη συνεργασία που θα συζητηθεί, αυτή ανάμεσα στον Αντώνη Ρέμο και τον Γιάννη Ζουγανέλη, ένα σχήμα, το οποίο θα κλέψει σίγουρα τις εντυπώσεις.

Ο Αντώνης Ρέμος με τα σαγηνευτικά του τραγούδια, τις μοναδικές του εμφανίσεις και τις σπουδαίες συνεργασίες που έχει κάνει, θα μοιραστεί την πίστα με τον εκφραστή μιας ροκ και έντεχνης διάθεσης κουλτούρας, αλλά και έξοχο ηθοποιό, τον Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος θα τραβήξει τα βλέμματα με το ιδιαίτερο ύφος του.

Στο Ποσειδώνιο, φημισμένο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής έχει ήδη ξεκινήσει εμφανίσεις από τα τέλη Αυγούστου, το σχήμα Κωνσταντίνος Αργυρός – Κώστας Μαρτάκης – Χριστίνα Σάλτη – Θωμαίς Απέργη και τα πρώτα δείγματα γραφής είναι εντυπωσιακά.

Αργυρός και Μαρτάκης είναι δύο από τους πιο αξιόλογους καλλιτέχνες του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, οι οποίοι έχουν σαρώσει το πανελλήνιο με τις επιτυχίες τους. Πολλά από τα τραγούδια τους έχουν γίνει μεγάλα hit και έχουν μόνιμη θέση στα μουσικά ραδιόφωνα. Σάλτη και Απέργη είναι δύο νέες και όμορφες τραγουδίστριες που θα υποστηρίξουν στην πίστα το δίδυμο Αργυρού – Μαρτάκη.

Στο Caramela Live stage, το απόλυτο στέκι της νεολαίας που δεσπόζει στην λεωφόρο Συγγρού υποδέχεται τον φετινό χειμώνα τους Κυριάκο Κυανό, Σάκη Αρσενίου, Δημήτρη Καραδήμο και Ειρήνη Μερκούρη. Οι δύο πρώτοι, άμεσοι συντελεστές της επιτυχίας που έχει γνωρίσει το Caramela και μόνιμοι κάτοικοι του νυχτερινού κέντρου από την αρχή της καριέρας τους, είναι βέβαιο ότι θα τινάξουν και πλάι το μαγαζί στον αέρα.

Ο Δημήτρης Καραδήμος, ο τρίτος του σχήματος έγινε διάσημος με το τραγούδι «Παίρνω την ευθύνη», το οποίο κάνει πάταγο στην νυχτερινή Αθήνα και ακούγεται παντού. Η γυναίκα της παρέας, Ειρήνη Μερκούρη, έμπειρη και απολαυστική, θα βάλει και αυτή το λιθαράκι της για να παρουσιαστεί ένα από τα πιο ξεσηκωτικά μουσικά προγράμματα της ερχόμενης σεζόν.

Στην πίστα του Fever, ενώνουν τις φωνές τους ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Δέσποινα Βανδή, δύο καλλιτέχνες που έχουν συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία και στο παρελθόν και η μουσική τους διαδρομή είναι γεμάτη από πολλές διακρίσεις, βραβεία και καταπληκτικές δημιουργίες.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία και τα τραγούδια του έχουν κατακτήσει τις καρδιές των θαυμαστών του. Βγαλμένος από το “Fame story”, όπου και κατέκτησε την πρώτη θέση, πρωταγωνιστεί στα μπουζούκια της Αθήνας και ξετρελαίνει τους οπαδούς του. Η Δέσποινα Βανδή, είναι μια από τις καλύτερες Ελληνίδες τραγουδίστριες όλων των εποχών.

Με εξαιρετική φωνή, δεσπόζει τόσο στην δισκογραφία, όσο και στις νυχτερινές πίστες εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας ερμηνεύσει καταπληκτικά τραγούδια. Οικονομόπουλος και Βανδή θα είναι ένα από τα σχήματα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του κόσμου, ενώ μαζί τους θα τραγουδήσουν και οι Boys and Noise, το νεανικό συγκρότημα που κάνει θραύση αυτό τον καιρό.

Στο Club 22 της λεωφόρου Βουλιαγμένης θα τραγουδήσει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν ο Πάνος Κιάμος. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρίσκεται στο Club 22 από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του νυχτερινού κέντρου ως live stage, εντυπωσιάζοντας με τις εμφανίσεις του και προκαλώντας κύματα ενθουσιασμού στον κόσμο που γεμίζει ασφυκτικά το μαγαζί.

Ο Πάνος Κιάμος θα συνεργαστεί επί σκηνής τον χειμώνα 2014-2015 με την ανερχόμενη Ελένη Χατζίδου και τον ταλαντούχο Stan. Ο Πάνος Κιάμος, συνηθισμένος να σκορπάει πανικό με τις εμφανίσεις τους, θα εγγυηθεί και φέτος για άφθονη νυχτερινή διασκέδαση. Έτσι, λοιπόν, το σχήμα Κιάμος – Χατζίδου – Stan θα είναι πόλος έλξης για όλους τους μουσικόφιλους και λάτρεις των μπουζουκιών.

Στο Κέντρο Αθηνών επιστρέφει μετά από κάποια χρόνια ο καταξιωμένος τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, έτοιμος να ξαναζήσει μεγάλες στιγμές του παρελθόντος και να  κάνει τους Αθηναίους να παραμιλάνε με το πρόγραμμά του. Ο Νίκος Βέρτης έχει συνδέσει το όνομά του με την συγκεκριμένη πίστα, καθώς το 2009 τραγουδούσε επί 13 μήνες συνεχόμενα, αφήνοντας άφωνους τους πάντες.

Ο Βέρτης θα είναι μαζί με την φανταχτερή Ελένη Φουρέιρα στο Κέντρο Αθηνών. Ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής έχει μια αξιέπαινη πορεία στο ελληνικό τραγούδι και είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής και το πρώτο όνομα στις νυχτερινές πίστες, τα τελευταία χρόνια. Οι δίσκοι και τα τραγούδια του Νίκου Βέρτη είχαν και εξακολουθούν να έχουν τεράστια απήχηση και μεγάλη εμπορική επιτυχία. Θα έχουμε, λοιπόν την ευκαιρία, να τα ακούσουμε και πάλι από τα χείλη του και να τα τραγουδήσουμε μαζί του.

Στο Φωταέριο, ένα σχετικά καινούργιο νυχτερινό κέντρο σε ένα χώρο με μεγάλη ιστορική αξία, θα εμφανίζεται ο μεγάλος Έλληνας τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος επιστρέφει και πάλι δυναμικά στις πίστες, μετά την περσινή χρονιά στο Έναστρον, η οποία δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Ο Νότης Σφακιανάκης παίρνει ουσιαστικά την θέση του Γιώργου Μαζωνάκη, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στο Φωταέριο τα δύο τελευταία χρόνια. Στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη θα είναι η Πέγκυ Ζήνα που μετά τις εμφανίσεις της στο Θέα με τον Οικονομόπουλο ετοιμάζεται για ακόμα μια πετυχημένη σειρά παραστάσεων. Σφακιανάκης Ζήνα Φωταέριο απο 7 Νοεμβρίου πιθανή ημερομηνία

Στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον θα έχουμε, σύμφωνα με πολλούς το σχήμα της χρονιάς. Βασίλης Καρράς και Στέλιος Ρόκκος θα μοιραστούν την ίδια πίστα και θα μας συγκλονίσουν και πάλι με τις ερμηνείες τους. Δύο τεράστιοι καλλιτέχνες με σπουδαία μουσική διαδρομή και λαμπρή καριέρα.

Από την μία, ο άρχοντας της νύχτας και του λαϊκού τραγουδιού με τις ανεπανάληπτες επιτυχίες του, Βασίλης Καρράς και από την άλλη η ροκ προσωπικότητα του Στέλιου Ρόκκου, ενός καλλιτέχνη που μπορεί να υποστηρίξει με την φωνή του όλα τα είδη του ελληνικού τραγουδιού, απογειώνοντας τον κόσμο με την ερμηνεία του και τις εκπληκτικές του μελωδίες. Στην πίστα του Έναστρον και δίπλα στα δύο μεγάλα ονόματα, θα είναι και η πανέμορφη Αμαρυλλίς, έτοιμη να μας συμπαρασύρει και αυτή στον βωμό της διασκέδασης.

Στο Vox θα εμφανιστούν δύο από τους πιο άξιους εκπροσώπους του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού, ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Γιώργος Γιαννιάς. Οι δύο καλλιτέχνες γνωρίζονται πολύ καλά, καθώς έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν και έχουν προσφέρει στον κόσμο άφθονο κέφι και έντονη διασκέδαση.

Μενιδιάτης και Γιαννίας προβλέπεται να ξεσηκώσουν τα πλήθη και να φτιάξουν ένα πρόγραμμα που θα ανεβάσει όλους τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου στα τραπέζια και τις καρέκλες για να χορέψουν σε ξέφρενους ρυθμούς. Μενιδιάτης και Γιαννιάς έχουν κυκλοφορήσει albums που έχουν κάνει μεγάλη εισπρακτική επιτυχία και έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι. Το σχήμα αυτό θα στελεχωθεί και με την ζεστή φωνή της ανερχόμενης τραγουδίστριας Στέλλας Κάλλη.

Στο Central live, νυχτερινό κέντρο που αποτελεί την νέα προσθήκη της φετινής χρονιάς στα μπουζούκια και βρίσκεται στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, θα φιλοξενηθεί το δίδυμο Γιώργος Τσαλίκης και Πάνος Καλίδης, δύο από τους εμπειρότερους και δημοφιλής καλλιτέχνες των τελευταίων ετών.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, γνωστός για τα μοναδικά του show και τα ανεβαστικά του τραγούδια, έχει μια εξαιρετική παρουσία στα νυχτερινά κέντρ5α της πόλης. Τα τελευταία χρόνια ήταν μέλος της ομάδας του Caramela, ξεσηκώνοντας τον κόσμο.

Ο Πάνος Καλίδης, γνωστός και απόλυτα πετυχημένος έχει αποτελέσει και αυτός αναπόσπαστο κομμάτι του Caramela, ενώ τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούσε στο Vox. Οι δύο αστέρες της ελληνικής μουσικής σκηνής διακρίνονται για την επαφή με τον κόσμο και αναμένεται να δώσουν ένα εκρηκτικό κλίμα στις εμφανίσεις τους.

Στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός είχαν κλείσει να βρίσκονται δυο μεγάλες τραγουδίστριες, η Πέγκυ Ζήνα και η Καίτη Γαρμπή. Το σχήμα αυτό δεν έγινε πραγματικότητα και τελικά η διοίκηση του κέντρου πέτυχε μια πολύ σημαντική συμφωνία με 3 απο τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής μουσικής, τους Νταλάρα – Βιτάλη -Γλυκερία με τις εμφανίσεις τους να ξεκινούν πιθανόν απο τα τέλη Νοεμβρίου.

Στο Acro club θα εμφανιστεί για άλλη μια χρονιά ο αξιόλογος τραγουδιστής και συνθέτης Γιώργος Σαμπάνης. Ο εν λόγω καλλιτέχνης έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό που γέμισε το Acro club στις περυσινές του εμφανίσεις. Ο Γιώργος Σαμπάνης, λανσάροντας την μόδα του live stage με το club, έχει τραγουδήσει σε πολλά bars – clubs της χώρας. Διαθέτει εξαιρετική φωνή, η οποία συγκλονίζει το κοινό που ταξιδεύει στο άκουσμα των τραγουδιών του. Ένα από τα κομμάτια με τα οποία έγινε γνωστός είναι το «Σ’ αφήνω στον επόμενο», ενώ έχει γράψει τραγούδια για άλλους καλλιτέχνες, τα οποία και έγιναν τεράστιες επιτυχίες.

Στο Φώς (πρώην Tas stage), θα τραγουδήσει η καλύτερη Ελληνίδα ερμηνεύτρια των τελευταίων ετών, Νατάσσα Θεοδωρίδου, η οποία θα παρουσιάσει μια καταπληκτική μουσική παράσταση και θα τραγουδήσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες που την ανέδειξαν και την οδήγησαν στην κορυφή.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει ερμηνεύσει με μοναδικό τρόπο σπουδαία λαϊκά και όχι μόνο, κομμάτια. Η σταδιοδρομία της είναι κυριολεκτικά φανταστική. Οι συνεργασίες που έχει κάμει έχουν μείνει στην ιστορία και έχουν γραφτεί με χρυσά γράμματα στον χώρο της ελληνικής μουσικής.

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου διαθέτει μια από τις καλύτερες γυναικείες φωνές όλων των εποχών. Σε όλες τις εμφανίσεις της έχει αφήσει αποσβολωμένους όλους αυτούς που σπεύδουν να την ακούσουν. Είναι σίγουρο, ότι από την μουσική σκηνή Φώς θα μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που θα μας αφήσει άφωνους και ένα μουσικό ταξίδι στις κορυφαίες δημιουργίες της.

Στο Frangelico, ένα από τα δημοφιλέστερα μπουζούκια της Αθήνας θα τραγουδήσουν οι Γονίδης-Χολίδης. Ο πρώτος, ένας καλλιτέχνης με μεγάλο ταλέντο, χαρισματική φωνή και τραγούδια που ανέβηκαν στην κορυφή των charts, συναντά ένα ιερό τέρας του λαϊκού τραγουδιού, τον Σταμάτη Γονίδη με την πολύχρονη και άκρως πετυχημένη του πορεία στην μουσική ιστορία της χώρας.

Ο Χρήστος Χολίδης, εκπρόσωπος της νέας γενιάς τραγουδιστών θα είναι μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη, εκφραστή της παλιάς σχολής, ο οποίος μεσουρανούσε τις προηγούμενες δεκαετίες και έχει ερμηνεύσει πολλά λαϊκά άσματα που άφησαν εποχή. Χολίδης και Γονίδης θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου τον χειμώνα 2014-2015 και θα ερμηνεύσουν όλα αυτά τα τραγούδια που τους έκαναν διάσημους.

Στο νυχτερινό κέντρο Pantheon Theater, ένα από τα πιο σύγχρονα και μεγαλύτερα μαγαζιά της Αθήνας, το οποίο έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τις μουσικοθεατρικές παραστάσεις που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια, όσο και με τα κορυφαία σχήματα που φιλοξενούσε, όταν ονομαζόταν Αθηνών Αρένα, θα τραγουδήσει η ιέρεια του ελληνικού τραγουδιού, Άννα Βίσση.

Η, πλέον αναγνωρισμένη τραγουδίστρια θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο Πάνθεον και θα παρουσιάσει μια ροκ παράσταση που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα μαγνητίσει το κοινό.

Η καριέρα της Άννα Βίσση είναι τεράστια και έχει συμμετάσχει σε μεγάλες υπερπαραγωγές στο παρελθόν, με τελευταία την μουσική παράσταση του περσινού χειμώνα με τίτλο «Ένα η κανένα» που παρουσίασε μαζί με τον Αντώνη Ρέμο στο ίδιο νυχτερινό κέντρο. Φέτος, παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και έρχεται πάλι να μας καθηλώσει, παρουσιάζοντας κάτι διαφορετικό και συνάμα ελκυστικό με πολλές ροκ πινελιές.

Στο Gotham city, νυχτερινό κέντρο των Βορείων Προαστίων, ετοιμάζεται κάτι διαφορετικό και πρωτοποριακό την φετινή σεζόν. Στο μαγαζί θα εμφανιστεί ένας από τους καλύτερους διασκεδαστές των τελευταίων ετών, ο Τόνι Σφήνος. Γνωστός στο ευρύ κοινό για το άφθονο γέλιο που προσφέρει, είναι έτοιμος να αναδείξει και πάλι το ταλέντο του, τόσο στο τραγούδι, όσο και στην υποκριτική.

Τον ξέρουμε όλοι, ως τον απόλυτο σταρ που θυμίζει εποχές 70’s και 80’s και με την ανάλογη ενδυματολογική εμφάνιση. Στο Gotham city, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με πολύ γέλιο, αλλά και θα ερμηνεύσει πολλά από τα τραγούδια των προηγούμενων δεκαετιών με τα οποία μεγαλώσαμε και τα οποία παίζονταν σε όλες τις ντίσκο εκείνης της εποχής.

Στην Ακτή Πειραιώς, έρχεται να μας τρελάνει ο ανατρεπτικός, ο εκκεντρικός, ο καυστικός, ο ένας και μοναδικός Τζίμης Πανούσης. Ο καλλιτέχνης θα ξεπροβάλλει το πηγαίο ταλέντο του, τόσο στο σατιρικό τραγούδι, όσο και στην ηθοποιία. Γνωστός σε όλους μας για τα ιδιαίτερα τραγούδια του και τον καυστικό του στίχο, θα σχολιάσει με τον δικό του τρόπο θέματα επικαιρότητας.

Παράλληλα, θα ερμηνεύσει θρυλικά τραγούδια του, τα οποία προκάλεσαν γέλιο, αλλά και προβληματισμό. Ο Τζίμης Πανούσης με το επιτελείο του, θα μας παρουσιάσει και πολλά σκετσάκια, έτσι όπως συνηθίζει σε κάθε του παράσταση , ενώ δεν θα ξεφύγουν από την αθυρόστομή γλώσσα του οι σημερινές καταστάσεις που βιώνουμε, η νοοτροπία και το πολιτικό κατεστημένο.

Ο Τζίμης Πανούσης είναι από τους καλύτερους σατιρικούς της χώρας και μέσα στην πολύχρονη παρουσία του, μας έχει κάνει πολλές φορές να βάλουμε το μυαλό να σκεφτεί και να προβληματιστούμε.

Στο Rex θα φιλοξενηθεί μια ιδιότυπη θεατρική παράσταση – μιούζικαλ με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μαζωνάκη. Ο διάσημος καλλιτέχνης, ο οποίος θα εμφανίζεται παράλληλα και στο Teatro Music Hall με την Πάολα και τον Παντελίδη, θα δοκιμάσει την τύχη του και θα αναδείξει το ταλέντο του και στην υποκριτική.

Η μουσικοθεατρική παράσταση που θα παρουσιαστεί στο Rex, θα ονομάζεται «Rocky Horror Show» και θα είναι σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου. ΙΟ Γιώργος Μαζωνακης θα έχει τον ρόλο του αφηγητή, ενώ η παράσταση θα θυμίζει cult καταστάσεις και η μουσική υπόκρουση rock’ n’ roll.

Η παράσταση αυτή θεωρείται κλασσική και έχει κάνει τον γύρο του κόσμου εδώ και πολλές δεκαετίες, ενώ μεταφέρεται φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα κάτω από τις οδηγίες του Κωνσταντίνου Ρήγου. Η παράσταση θα έχει πολλά σατιρικά στοιχεία και θα έχει σχέση με τα b movies και τις ταινίες τρόμου του παρελθόντος. Μένει να δούμε και να απολαύσουμε τον Γιώργο Μαζωνάκη στο νέο του αυτό ρόλο.

Στο Norrum live , ένα από τα ολοκαίνουργια νυχτερινά κέντρα – clubs στην περιοχή του Αμαρουσίου, θα εμφανιστεί ο Θάνος Πετρέλης, ερμηνεύοντας όλες τις μεγάλες του επιτυχίες.

Το Norrum άνοιξε ουσιαστικά πέρυσι με αρκετές live εμφανίσεις καλλιτεχνών, ενώ την φετινή χρονιά, την παράσταση θα κλέψει ο Θάνος Πετρέλης, ένας από τους αξιόλογους τραγουδιστές με σημαντική πορεία στο μουσικό χώρο και τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από το κοινό. Η φωνή του και το παρουσιαστικό του συναρπάζουν σε όλες τις εμφανίσεις που έχει κάνει, ενώ μεγάλη επιτυχία έχουν γνωρίσει και οι παγκόσμιες περιοδείες του.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024