211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ 2014-2015

Η μουσική σκηνή «Σταυρός του Νότου» γιορτάζει φέτος τα είκοσι χρόνια του στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας και ήδη έχει ξεκινήσει μεγάλα πράγματα. Πλήθος καλλιτεχνών της ροκ και έντεχνης μουσικής θα περάσουν από το κατώφλι του και θα τραγουδήσουν για όλους εμάς. Ο Σταυρός του Νότου είναι χρισμένος σε τρία διαφορετικά επίπεδα, η Κεντρική σκηνή, το club και το plus και το καθένα από αυτά θα υποδέχεται σπουδαίες φωνές. Χρήστος Θηβαίος, Μίλτος Πασχαλίδης, Δημήτρης Ζερβουδάκης, Ησαίας Ματιάμπα, Μύρωνας Στρατής και πολλοί άλλοι θα τραγουδήσουν φέτος στον Σταυρό του Νότου και στις τρεις σκηνές, οι οποίες βρίσκονται κατά μήκος της οδού Φραντζή και Θαρσύπου στον Νέο Κόσμο. Πάμε να δούμε, λοιπόν, του σημαντικότερους καλλιτέχνες που θα παραβρεθούν στο μαγαζί.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ / ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ 4, 11, 18, 25/10

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης είναι ένας από τους αξιόλογους τραγουδιστές του έντεχνου ρεπερτορίου. Με πολλά χρόνια, πείρας, σπουδαίες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές όλης της χώρας, αρκετές δισκογραφικές επιτυχίες και πολλές συνεργασίες με ηχηρά ονόματα του χώρου αυτού, μας καλωσόρισε στον Σταυρό του Νότου από το Σάββατο 4 Οκτωβρίου. Εκεί θα παραμείνει για τα 4 επόμενα Σάββατα και θα κλείσει τις εμφανίσεις του στις 25 Οκτωβρίου

ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ / ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Ένας από τους αγαπημένους έντεχνους τραγουδιστές του κοινού, θα ερμηνεύσει τα τραγούδια του από την κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου. Ο λόγος για τον Μίλτο Πασχαλίδη με τις αμέτρητες επιτυχίες του και τα σαγηνευτικά του τραγούδια θα ξεκινήσει εμφανίσεις το Σάββατο 1 Νοεμβρίου και θα μαγεύει το κοινό κάθε Σάββατο για ένα περίπου μήνα, μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου. Ο Μίλτος Πασχαλιδης προέρχεται από καλοκαιρινές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα με τον Χρήστο Θηβαίο, ο οποίος έχει και αυτός ξεκινήσει εμφανίσεις στον Σταυρό του Νότου.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ / ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Ένας ξεχωριστός τραγουδιστής αναμένεται να ξεκινήσει στον Σταυρό του Νότου. Ο Παντελής Θαλασσινός έχει ερμηνεύσει με εκπληκτικό τρόπο έντεχνα λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια και συγκαταλέγεται στους κορυφαίους τραγουδοποιούς. Το ταξίδι στις μουσικές του Παντελή Θαλασσινού, τις οποίες τόσο πολύ αγαπήσαμε, θα ξεκινήσει την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου Ο μεγάλος μας δημιουργός θα βρίσκεται στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου κάθε Παρασκευή, με τις εμφανίσεις του να ολοκληρώνονται στις 16 Ιανουαρίου του 2015.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ / ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ – ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015

Άλλος ένα μεγάλος συνθέτης, τραγουδοποιός και ερμηνευτής του έντεχνου τραγουδιού θα βρίσκεται στην μουσική σκηνή Σταυρός του Νότου τον φετινό χειμώνα. Δεν είναι άλλος από τον Σωκράτη Μάλαμα, του οποίου η μουσική πορεία

είναι γεμάτη με επιτυχίες και ο ίδιος είναι πολύ αγαπητός στο κοινό. Θα μας τραγουδάει από τον Σταυρό του Νότου από την νέα χρονιά και συγκεκριμένα από τις 23 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Ο Σταυρός του Νότου, σίγουρα προχωρά σε άλλη μια δυνατή συνεργασία, η οποία θα καθηλώσει το κοινό.

Η κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου θα φιλοξενήσει την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου τον Νίκο και τον Γιώργο Στρατάκη, τα δύο αδέρφια από την Κρήτη, οι οποίοι θα σας ξεσηκώσουν με τα κρητικά τους τραγούδια και την λύρα τους.

CLUB

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ / ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

Ο Χρήστος Θηβαίος είναι από του πιο αναγνωρισμένους τραγουδιστές της ελληνικής μουσικής σκηνής. Γεμάτος ενέργεια και πάθος στα live του, ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς τα live του στον Σταυρό του Νότου. Έχοντας γνωρίσει την αποθέωση στην περιοδεία του με τον Μίλτο Πασχαλίδη το φετινό καλοκαίρι, επιστρέφει πιο δυνατός στην κατάλληλη γι αυτόν μουσική σκηνή και θα μας ερμηνεύσει τραγούδια που έχουν σημαδέψει στον μουσικό χώρο. Οι εμφανίσεις του στον Σταυρό του Νότου ξεκίνησαν στις 3 Οκτωβρίου και θα μας συντροφεύει τις Παρασκευές μέχρι και στις 21 Νοεμβρίου.

ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ / ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

Στην σκηνή του Club, μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων του Χρήστου Θηβαίου, θα πάρει σειρά, η υπέροχη φωνή της Μελίνας Κανά, μια από τις άξιες γυναικείες παρουσίες στο έντεχνο τραγούδι. Έχοντας συνεργαστεί με πολλά μεγάλα ονόματα τραγουδοποιών και έχοντας μια έξοχη μουσική σταδιοδρομία, στον Σταυρό του Νότου, θα εμφανίζεται με τον γιο του καλού της φίλου και χρόνια συνεργάτη Σωκράτη Μάλαμα, τον Πέτρο Μάλαμα κάθε Παρασκευή από τις28 Νοεμβρίου μέχρι και το Ιανουάριο του νέου έτους, στις 16 του μηνός.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ / ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Ο Μανώλης Φάμελλος θα βρεθεί και αυτός στον Σταυρό του Νότου. Ο πολύ γνωστός ερμηνευτής, συνθέτης και στιχουργός έχει μια μεγάλη πορεία στο ελληνικό τραγούδι. Έχει συνεργαστεί με πολλούς μεγάλους τραγουδιστές, ενώ έχει κυκλοφορήσει τραγούδια που έγιναν σημεία αναφοράς. Είναι από τα σημαντικότερα ονόματα της ροκ μουσικής και πλήθος κόσμου τον ακολουθεί στις συναυλίες του. Θα βρίσκεται στον Σταυρό του Νότου για τρεις εμφανίσεις, τις Πέμπτες 4, 11, 18 Δεκεμβρίου.

Κάθε Σάββατο, στο Club του Σταυρού του Νότου, θα εμφανίζεται η κλασσική μπάντα, η οποία εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί την βάση του μαγαζιού. Αρχικά εμφανιζόταν στην Κεντρική σκηνή και ύστερα μεταφέρθηκαν στο club και μέσα από το πρόγραμμα που κάνουν, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε όλες τις ροκ επιτυχίες του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου. Η μπάντα με την ονομασία «House Band» είναι υπεύθυνη για νύχτες γεμάτες διασκέδαση στον Σταυρό του Νότου. Ο χώρος του Club θα είναι ανοιχτός σχεδόν κάθε μέρα, φιλοξενώντας ανερχόμενους

τραγουδιστές και τραγουδοποιούς της ροκ και έντεχνης μουσικής σκηνής, όπως τον Αλέξανδρο Εμμανουηλίδη και την Μαρία Παπαγεωργίου και το συγκρότημα Εκμεκ, αλλά και γνωστά ονόματα όπως την Ματούλα Ζαμάνη και την Φωτεινή Βελεσιώτου.

PLUS

Στην σκηνή του Plus, θα εμφανίζονται μέχρι τέλος του Οκτωβρίου η Γιώτα Νέγκα με την χαρισματική της φωνή και ο Θέμης Καραμουντίδης κάθε Σάββατο και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος με τον Σπύρο Γραμμένο κάθε Παρασκευή σε μια παράσταση γεμάτη γέλιο και θα ακολουθήσουν αργότερα οι:

ΜΥΡΩΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ ΗΣΑΙΑΣ ΜΑΤΙΑΜΠΑ / ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

Δύο από τις καλύτερες φωνές του έντεχνου και εναλλακτικού ρεπερτορίου θα βρεθούν στον Σταυρό του Νότου από τον άλλο μήνα. Ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαίας Ματιάμπα, τραγουδιστές που κάνουν πάταγο στα Live τους και έχουν ερμηνεύσει τραγούδια που εξελίχθηκαν σε νούμερο ένα επιτυχίες. Ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαίας Ματιάμπα, έχοντας εμφανιστεί σε πολύ γνωστά νυχτερινά κέντρα και clubs τα προηγούμενα χρόνια, αυτή την φορά δίνουν τα χέρια, ενώνουν τις φωνές τους και θα εμφανίζονται στον Σταυρό του Νότου από το Σάββατο 1 Νοεμβρίου και για όλα τα Σάββατα μέχρι τα τέλη Γενάρη στην σκηνή Plus.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ / ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Ο Δήμος Αναστασιάδης είναι από τους μικρούς σε ηλικία τραγουδιστές, ο οποίος όμως κατάφερε να κάνει όνομα μέσα από τα τραγούδια και τις συνεργασίες του. Έχει μοναδική φωνή και έχει ερμηνεύσει κομμάτια, τα οποία έχουν ανέβει στην κορυφή των airplays. Στον Σταυρό του Νότου, έχει εμφανιστεί πολλές φορές στο παρελθόν, ενώ έχουν ξεχωρίσει οι συνεργασίες του με μεγάλα ονόματα του χώρου. Πραγματοποιεί κάθε χρόνο περιοδείες σε όλη την Ελλάδα με πολλούς σταθμούς και συναυλίες, οι οποίες έχουν τεράστια απήχηση. Για τον χειμώνα, θα εγκατασταθεί στον Σταυρό του Νότου και θα τραγουδάει κάθε Παρασκευή από τις 14 Νοεμβρίου μέχρι και τις 12 Δεκεμβρίου.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024