211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάκης Ρουβάς – Στέλιος Ρόκκος: Ετοιμάζουν νέο ντουέτο!

Σακης Ρουβας Στελιος Ροκκος εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιος θα είναι ο τίτλος του τραγουδιού;

Σάκης Ρουβάς και Στέλιος Ρόκκος συναντιούνται φέτος στη νυχτερινή ζωή ξανά, ύστερα από σχεδόν 20 χρόνια και ξεσηκώνουν για τα καλά το κοινό τους. Οι δυο τους ξεκίνησαν εμφανίσεις πριν από λίγο καιρό στη Θεσσαλονίκη και την πίστα του FIX, ενώ στη συνέχεια θα κατηφορίσουν στην Αθήνα και το Estate.

Δες επίσης: Melisses και Τάμτα ξανά μαζί! Τι νέα συνεργασία ετοιμάζουν;

Όπως και παλιά, έτσι και φέτος, οι δύο καλλιτέχνες επισφραγίζουν τη συνεργασία τους αυτή με ένα ντουέτο που αναμένεταινα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik! Το νέο κομμάτι θα έχει τίτλο Ζόρικα βράδια και στίχους και μουσική υπογράφει ο Στέλιος Ρόκκος. Παλιότερα είχαν συνεργαστεί ξανά δισκογραφικά κυκλοφορώντας το τραγούδι Όσο έχω εσένα, που είναι μέχρι και σήμερα ένα πολύ μεγάλο και διαχρονικό hit.

Δες επίσης: Αθηνών Αρένα | Υπέρλαμπρη πρεμιέρα για Βανδή – Ρέμο!

Τώρα, συνεργάζονται για δεύτερη φορά δισκογραφικά και είναι έτοιμοι να φέρουν και πάλι τα πάνω κάτω στη διασκέδαση. Δες παρακάτω το εξώφυλλο του νέου single που κυκλοφόρησε. Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις μοναδικές τους φωνές και είναι έτοιμοι να μας χαρίσουν έναν μοναδικό χειμώνα διασκέδασης και κεφιού από τη σκηνή του FIX αλλά και τους Estate.

Σάκης Ρουβάς – Στέλιος Ρόκκος: Ετοιμάζουν νέο ντουέτο!

Σάκης Ρουβάς

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024