211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ποιος τραγουδιστής διασκέδασε με Γονίδη- Χολίδη;

Γιαννης Καψαλης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

«Επίσκεψη»- έκπληξη στο «Frangelico»!

Πολλά είναι τα ονόματα των διασήμων που επισκέπτονται κατά καιρούς τα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας για να τιμήσουν με την παρουσία τους τους καλλιτέχνες και να διασκεδάσουν με τα τραγούδια τους. Αυτή τη φορά, το «Frangelico» επέλεξε για να περάσει μια αξέχαστη νύχτα διασκέδασης ένας από τους κορυφαίους ερμηνευτές του δημοτικού τραγουδιού, ο Γιάννης Καψάλης.

Ο Ηπειρώτης τραγουδιστής, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το κομμάτι του «Πάρε το Scania», επισκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο και απόλαυσε το πρόγραμμα ενώ, όταν ο Χρήστος Χολίδης του έδωσε το μικρόφωνο δεν δίστασε να τραγουδήσει για το κοινό του μαγαζιού, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο το κέφι. Τα λουλούδια έπεφταν βροχή και στους δύο τραγουδιστές, καθώς ο Χρηστός βρισκόταν στο τραπέζι μαζί του κατά τη διάρκεια που ο Γιάννης Καψάλης έκανε… την guest εμφάνισή του.

Στη συνέχεια, τη διασκέδαση ανέλαβε να απογειώσει ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος βγήκε στη σκηνή και προκάλεσε κυριολεκτικά πανικό. Τραγουδώντας διαχρονικά κομμάτια της δισκογραφίας του, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για ένα ξεχωριστό και μοναδικό πρόγραμμα, όπως άλλωστε κάνει κάθε φορά. Το επιτυχημένο σχήμα Γονίδης Χολίδης, που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις επισκεψιμότητας των Αθηναίων γλεντζέδων, ολοκληρώνει η εντυπωσιακή Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024