211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ποια διάσημη τραγουδίστρια συνεργάζεται φέτος με καλλιτέχνη που πέρσι δεν ήθελε να συνεργαστεί;

ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Η ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ ;

Κατά καιρούς όλοι κάνουμε δηλώσεις που με το πέρασμα του χρόνου παίρνουμε πίσω, αφού αλλάζουν οι συνθήκες, οι προϋποθέσεις αλλά και οι καταστάσεις. Το ίδιο φαίνεται να συνέβη και με την αγαπημένη τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα, που ενώ την περσινή σεζόν δήλωνε πως δεν θα συνεργαζόταν με το Νότη Σφακιανάκη, σε λίγες μέρες ξεκινά της εμφανίσεις της μαζί του στο Φωταέριο.

Η Πέγκυ Ζήνα μίλησε στην κάμερα του Alpha, επιβεβαιώνοντας για πρώτη φορά τη συνεργασία της με το Νότη Σφακιανάκη που ξεκινά σε λίγο καιρό, αλλά και για τις περσινές της δηλώσεις -την περίοδο που η Δέσποινα Βανδή ακύρωσε τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της με τον Νότη- όπου απέκλειε μια ενδεχόμενη συνεργασία με τον εν λόγω τραγουδιστή.
Η ίδια ανέφερε πως την περσινή σεζόν ενδεχομένως να μην ταίριαζε ο τρόπος που ήθελε να συνεργαστεί η ίδια με τον αντίστοιχο του τραγουδιστή. Φέτος είναι μια νέα χρονιά, που μαζί της φέρνει και νέα πράγματα και επιθυμίες για κάθε καλλιτέχνη που σίγουρα είναι διαφορετικές με τις παλαιότερες. Όπως χαρακτηριστικά είπε, για τον λόγο αυτό οι καλλιτέχνες δεν είναι βαρετοί, αφού ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις την επόμενη καλλιτεχνική τους κίνηση και πολύ πιθανό να σε ξαφνιάσουν με τις επιλογές τους. Τέλος, ανέφερε πως τότε επρόκειτο για μια τελείως υποθετική ερώτηση, χωρίς καμία ουσία και ιδιαίτερη βαρύτητα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024