211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ 2015

ο Γιαννης Πλουταρχος με λευκο πουκαμισο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Γιάννης Πλούταρχος: Η μεγάλη επιστροφή του στην Αθηναϊκή νύχτα

Μπορεί το 2014 να φύγει και ο Γιάννης Πλούταρχος να έχει αφήσει τους θαυμαστές του λίγο παραπονεμένους, αφού δεν εμφανίζεται σε κάποιο νυχτερινό κέντρο όπου θα είχαν τη δυνατότητα να τον απολαύσουν, ωστόσο ετοιμάζει να κάνει σύντομα τη δυναμική επιστροφή του στη νυχτερινή Αθήνα. Και φυσικά, το μόνο βέβαιο είναι πως θα καταφέρει για ακόμα μια φορά να κερδίσει το ενδιαφέρον του κόσμου και να έχει τεράστια ανταπόκριση και αγάπη.

Βέβαια, αυτό δεν αποτελεί την μόνη είδηση, αλλά και το γεγονός πως ο τραγουδιστής δεν θα εμφανιστεί σε ένα οποιοδήποτε νυχτερινό κέντρο, αλλά τον Μάρτιο του 2015 θα ανέβει και πάλι στην σκηνή του «Posidonio», που τον ανέδειξε και όλα αυτά τα χρόνια συνέδεσε το όνομά του μαζί του. Εκεί, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής είδε τα πρώτα του τραγούδια να γίνονται τεράστιες επιτυχίες και να απογειώνονται από το κοινό του.

Και τώρα επιστρέφει, για να προσφέρει ξανά στο κοινό του μοναδικές βραδιές απόλυτης διασκέδασης. Πάντως, παρότι ο διάσημος καλλιτέχνης δεν πραγματοποιεί εμφανίσεις αυτό το διάστημα, το κοινό του είχε πρόσφατα την ευκαιρία να τον απολαύσει σε μια και μοναδική εμφάνιση στο Sideradiko, όπου έγινε η παρουσίαση του νέου του δίσκου «Ο άνθρωπός σου».

Το βράδυ εκείνο ο Γιάννης Πλούταρχος έκανε τους θαυμαστές του να ζήσουν μοναδικές στιγμές, ερμηνεύοντας τα κομμάτια του νέου του άλμπουμ αλλά και παλαιότερες επιτυχίες του. Και τώρα πια, ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη επιστροφή.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024