211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέγκυ Ζήνα | Επιστρέφει με νέο τραγούδι

Πέγκυ Ζήνα εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιος είναι ο τίτλος του και πότε κυκλοφορεί; 

Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του πλατινένιου άλμπουμ «Πάρα Πολλά», η Πέγκυ Ζήνα ετοιμάζεται σιγά σιγά για την κυκλοφορία του νέου της δίσκου και σταδιακά μας συστήνει τις επιτυχίες που θα περιλαμβάνονται σε αυτόν. Μετά τα «Μου Λείπεις», «Ο Χρόνος», «Απαγορεύω», «Μη Μ’ Ακουμπάς» και «Άνθρωποι Μονάχοι» η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να μας συστήσει ακόμα ένα τραγούδι.

Δες επίσης: Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Πρώτη εμφάνιση μετά τον γάμο τους

Τίτλος της νέας κυκλοφορίας θα είναι Έλα και αναμένεται να κυκλοφορήσει την ερχόμενη Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου. Την είδηση έκανε γνωστή η δισκογραφική της εταιρεία, Minos Emi, μέσα από μια ανάρτηση στα social media, όπου αποκάλυψε και τον τίτλο αλλά και το εξώφυλλο του single.

Δες επίσης: Hotel Ermou | Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται στη σκηνή του

Παράλληλα, αναμένουμε και τα επόμενα βήματα της τραγουδίστριας σε κάποια πίστα της Αθήνας αυτόν το χειμώνα. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πού θα απολαύσουμε την αγαπημένη τραγουδίστρια όμως σύντομα θα μάθουμε τα επόμενα σχέδιά της. Η ίδια μόλις ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη, όπου παρουσίασε ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στο μεγάλο συνθέτη Γιάννη Σπανό αλλά και με τις δικές της επιτυχίες, και τώρα αναχωρεί για μία μεγάλη περιοδεία σε Ηνωμένες Πολιτείες και Καναδά. Στη συνέχεια θα την δούμε σε κάποια πίστα της Αθήνας.

Πέγκυ Ζήνα | Επιστρέφει με νέο τραγούδι

https://www.instagram.com/p/BpHJaQeng9b/?taken-by=minosemi_official

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024