211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Πάριος Νέος Δίσκος 2014 | Μουσικά Νέα

Πάριος-Νέος-δίσκος-2014
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Γιάννης Πάριος Νέος Δίσκος 2014 | Μουσικά Νέα

Ο απόλυτός ερωτικός τραγουδιστής, Γιάννης Πάριος είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει τον νέο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Όνειρα κάνω». Ο Γιάννης Πάριος, ο οποίος μαγεύει πραγματικά το κοινό που τον παρακολουθεί και εξιτάρει τους πάντες με τις εμφανίσεις και τα τραγούδια του, επιστρέφει και πάλι στο προσκήνιο.

Η νέα ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Πάριου θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 27 Απριλίου από την Minos Emi, με την εφημερίδα Real News. Όμως, ο διάσημος τραγουδιστής, με τις λατρεμένες επιτυχίες του, ήδη μας παρουσίασε μια απίστευτη ερωτική μπαλάντα που θα βρίσκεται στον καινούργιο του δίσκο.

Το τραγούδι τιτλοφορείται «Καιρός να φύγω» και ο Γιάννης Πάριος συγκλονίζει για άλλη μια φορά με την ερμηνεία του. Το τραγούδι θα γίνει πολύ σύντομα μια ακόμα επιτυχία, ένα ακόμα θρυλικό κομμάτι από τα αμέτρητα που κοσμούν την σπουδαία καριέρα του Γιάννη Πάριου.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης Πάριος προέρχεται από τις απίστευτες εμφανίσεις του, όπου είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει όλη την διαδρομή του στο ελληνικό τραγούδι.

Σε μια μουσικοθεατρική παράσταση, η οποία άφησε άφωνους και μαγεμένους όλους αυτούς που την παρακολούθησαν, ο Γιάννης Πάριος έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ, ερμηνεύοντας όλα τα τραγούδια σταθμός, τα οποία τον ανέβασαν στην κορυφή. Τώρα, με τον νέο του τραγούδι, αλλά και τον νέο δίσκο που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, φιλοδοξεί να μας συνεπάρει και πάλι.

 

Για να κάνετε κράτηση σε κορυφαία νυχτερινά κέντρα καλέστε στο 2117707570

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024