211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Φήμες για το Γιάννη Πάριο στην Ιερά Οδό

Ο Πάριος στην ιερά οδό
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΟΔΟ????

Ολοένα και πιο έντονα ακούγεται στα μουσικά στέκια της χώρας και στους γνωρίζοντες του χώρου της μουσικής βιομηχανίας, ότι ο Γιάννης Πάριος, ένα από τα τρανταχτά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, θα είναι ο πρωταγωνιστής του σχήματος στο νυχτερινό κέντρο “Ιερά Οδός” για την χειμερινή σεζόν 2014-2015..

Η είδηση, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί οριστικά ακόμη, δείχνει να έχει βάση. Σε αυτό συμβάλλει και το γεγονός, ότι δεν έχει οριστικοποιηθεί, εδώ και πολύ καιρό η συνεργασία Πέγκυς Ζήνα και Καίτη Γαρμπή στο ίδιο κέντρο. Αν εξελιχθούν όλα, όπως πληροφορούμαστε, τότε ο Γιάννης Πάριος πρόκειται να παρουσιάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα, αντάξιο του περσινού του στο Πάνθεον και θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες του επιτυχίες.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό, αν θα είναι μόνος του στο μαγαζί της περιοχής του Γκάζι, ή θα μοιραστεί την πίστα και με άλλους. Κάποιες πληροφορίες λένε, ότι θα είναι μόνος, ενώ κάποιες άλλες ότι το σχήμα θα είναι Πάριος-Ζήνα – Γαρμπή. Να θυμίσουμε, ότι πριν λίγο καιρό, είχε σχεδόν επισημοποιηθεί ότι η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Πέγκυ Ζήνα και η Καίτη Γαρμπή θα είναι οι τρεις μεγάλες τραγουδίστριες που θα εμφανιστούν στην Ιερά Οδό. Ωστόσο, μετά την αποχώρηση της πρώτης, όλα άλλαξαν και τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρο για την συνέχεια.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ 2014-2015 ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ

Ο Γιάννης Πάριος είναι, αναμφίβολα ο απόλυτος ερωτικός τραγουδιστής της χώρας. Έχει ερμηνεύσει αξέχαστες ερωτικές μπαλάντες και τραγούδια της αγάπης, προκαλώντας εκρήξεις χαράς στο μουσικόφιλο κοινό. Η καριέρα του είναι πραγματικά μεγαλειώδης με αμέτρητους δίσκους και δυναμικές συνεργασίες.

Η ενασχόλησή του με το τραγούδι ξεκίνησε το 1969 και από τότε, μόνο επιτυχίες έχει να επιδείξει. Το όνομά του γίνεται εύκολα συνώνυμο του έρωτα και της αγάπης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι με την εξαίσια φωνή του έχει υποστηρίξει πολλών ειδών τραγούδια από όλο το φάσμα του ελληνικού ρεπερτορίου, από έντεχνα μέχρι και δημοτικά. Πολλές είναι οι φορές, τις οποίες ο Γιάννης Πάριος βάζει όλη την τέχνη του για να γράψει στίχους και να συνθέσει την μουσική των τραγουδιών του.

Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν το 1971 και από τότε έχει κυκλοφορήσει πάνω από 40 albums, με την πλειοψηφία να γίνονται χρυσά και πλατινένια. Οι μουσικές παραστάσεις και οι συναυλίες που έχει δώσει είναι πραγματικά συγκλονιστικές και προσέλκυαν πλήθος κόσμου.

Ξεκίνησε να τραγουδάει στις φημισμένης μπουάτ εκείνης της εποχής για να γυρίσει στην συνέχεια από ‘όλα τα μεγάλα νυχτερινά κέντρα Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Ο Γιάννης Πάριος έχει συνεργαστεί με κορυφαίους συνθέτες και τραγουδοποιούς όπως ο Σταμάτης Σπανουδάκης, ο Μάνος Λοίζος, ο Στάυρος Ξαρχάκος, ο Στάυρος Κουγιουμζής, ο Γιάννης Σπανός και άλλοι. Όσον αφορά τις εμφανίσεις του, έχει συνεργαστεί με όλα τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, τόσο τις παλαιάς, όσο και της σύγχρονης.

Πέρυσι, παρουσίασε μια καταπληκτική μουσική παράσταση από το Πάνθεον Theater, η οποία δέχτηκε θετικότατες κριτικές και όλοι υποκλίθηκαν στο μεγαλείο του μεγάλου Έλληνα καλλιτέχνη.

Ο Γιάννης Πάριος, μέσα από αυτή την παράσταση, παρουσίασε μια πραγματική μουσική πανδαισία και μια ιστορική αναδρομή σε όλη την πορεία του στο ελληνικό μουσικό στερέωμα με τραγούδια που αποτέλεσαν σταθμό εκείνες τις περιόδους. Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι ο Γιάννης Πάριος έχει κερδίσει με το σπαθί του την αναγνώριση και τον σεβασμό όλων και συνεχίζει ακόμα να μας απογειώνει με τις εμφανίσεις του.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024