211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάνθεον Πάριος

Pantheon-Theater-Parios-2014
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πάνθεον Πάριος

Το ΠΑΝΘΕΟΝ αποτελεί, ίσως, το μεγαλύτερο νυχτερινό κέντρο σε ολόκληρη την Ελλάδα. Βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 166 στο Γκάζι, στο κέντρο της Αθήνας και στεγάζεται στον χώρο που φιλοξενούσε παλαιότερα το πασίγνωστο νυχτερινό μαγαζί «Αθηνών Αρένα», στο οποίο έχουν τραγουδήσει τεράστιοι καλλιτέχνες.

Το Αθηνών Αρένα, λοιπόν, άλλαξε προσωπείο, μεταμφιέστηκε πλήρως και διαμορφώθηκε κατάλληλα ώστε να φιλοξενεί μουσικοθεατρικές παραστάσεις και να προσφέρει όλες τις ανέσεις στους θεατές. Από τις 4 Απριλίου, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον τραγουδιστή του έρωτα και της αγάπης με τις τεράστιες επιτυχίες του, τον εξαιρετικά δημοφιλή Γιάννη Πάριο.

Pantheon 2014

Η συνεργασία του καλλιτέχνη με τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου προκάλεσε εκρήξεις χαράς στους θαυμαστές του, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τα μουσικά δρώμενα. Το Πάνθεον το 2014 εκπλήσσει με τις συνεργασίες που κάνει, αλλά και την στροφή του σε κάτι εντελώς καινούργιο, όσον αφορά τα νυχτερινά μαγαζιά και την διασκέδαση. Παρουσιάζει κάτι εντελώς διαφορετικό που ανατρέπει αυτά που ξέραμε για τα κέντρα διασκεδάσεως και τα μπουζούκια της Αθήνας.

Ξεφεύγει από αυτό το στυλ και μέσω της θεατρικότητας και του συναυλιακού χαρακτήρα, παρουσιάζει τους καλλιτέχνες. Ήδη γνωρίζουμε ότι φιλοξενεί μια συνεργασία φωτιά ανάμεσα στον Αντώνη Ρέμο και την Άννα Βίσση και την μουσικοθεατρική παράσταση του Γιάννη Κακλέα «Ένα η κανένα», η οποία και θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Μαρτίου. Αμέσως μετά, την σκυτάλη θα πάρει ο Γιάννης Πάριος για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Pantheon Theater είναι ένας χώρος απαράμιλλης ομορφιάς, τεράστιας χωρητικότητας και εντυπωσιακών προδιαγραφών. Είναι αμφιθεατρικά δομημένο με καθίσματα θεατρικού τύπου, ενώ είναι φτιαγμένο με γυαλί, ξύλο και μέταλλο, δίνοντας επιπλέον ένα οικολογικό μήνυμα. Διαθέτει εκπληκτικές σουίτες, προσφέροντας όλες τις ανέσεις και ικανοποιώντας ακόμα και τον πιο απαιτητικό θεατή.

Στην πρόσοψη του κτιρίου δεσπόζει το γλυπτό του Κώστα Βαρώτσου με θέμα τον ουρανό και το οποίο συγκαταλέγεται στα σπάνιας ομορφιάς γλυπτά και ένα από τα καλύτερα στον κόσμο. Τέλος, στο ισόγειο το κτιρίου διαθέτει caféé-εστιατόριο με εξαιρετικές λιχουδιές που ο καθένας μπορεί να απολαύσει πριν την έναρξη της παράστασης η κατά την διάρκεια του διαλλείματος. Σε αυτόν τον χώρο, ο Γιάννης Πάριος θα μας ταξιδέψει με την μουσική και τα τραγούδια του.

Πάνθεον Πάριος Εμφανίσεις

Στο Πάνθεον θα εμφανίζεται από τις 4 Απριλίου ο δημοφιλής καλλιτέχνης Γιάννης Πάριος, ερμηνεύοντας παλαιά και νέα τραγούδια από την μεγαλειώδη και πολύχρονη διαδρομή του στον χώρο της μουσικής και του τραγουδιού. Θα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή για λίγες μόνο εβδομάδες και η παράσταση θα διαρκεί 2,5 ώρες. Η παράσταση που θα έχει τον τίτλο «Γιάννης Πάριος-Όλα», αποτελεί ουσιαστικά μια ιστορική αναδρομή στην καριέρα του.

Οι φίλοι και θαυμαστές του πιο ερωτικού τραγουδιστή της Ελλάδας, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τις κορυφαίες του επιτυχίες και τα ερωτικά τραγούδια που άφησαν εποχή. Θα πλαισιώνεται από μια 15μελής μπάντα, ενώ η χορωδία θα αποτελείται από 24 άτομα που υπόσχονται ένα μουσικό υπερθέαμα, το οποίο δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Το κοινό αναμένεται να αγκαλιάσει την μουσική αυτή παράσταση με τον Γιάννη Πάριο και να κατακλύσει το νυχτερινό μαγαζί PANTHEON THEATER. Αναμένουμε, λοιπόν, με ανυπομονησία την έναρξη των παραστάσεων και είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα μας καταπλήξει όλους.

Πάνθεον Βίσση Ρέμος

Κατά την διάρκεια του χειμώνα και συγκεκριμένα από τα Χριστούγεννα, παρουσιάζεται στο Πάνθεον, μια μουσικοθεατρική παράσταση με την συμμετοχή δύο μεγαθηρίων της ελληνικής μουσικής που έχουν διαπρέψει στις πίστες της Αθήνας και όχι μόνο. Ο λόγος για τον Αντώνη Ρέμο και την Άννα Βίσση, οι οποίοι θεωρούνται από τους καλύτερους τραγουδιστές της χώρας με αναρίθμητους θαυμαστές και πολλά χρόνια παρουσίας στην μουσική σκηνή.

Όσοι μουσικόφιλοι δεν τους έχουν δει από κοντά, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτή την συνεργασία-φωτιά μέχρι και τις 30 Μαρτίου. Όλο αυτό το διάστημα, ο κόσμος είχε γεμίσει ασφυκτικά το ΠΑΝΘΕΟΝ για να παρακολουθήσουν αυτό το αριστούργημα και ήδη το σχήμα έχει γνωρίσει απρόσμενη επιτυχία. Ρέμος και Βίσση συνεργάστηκαν για πρώτη φορά μαζί και μάλιστα σε κάτι διαφορετικό, μια παράσταση, στην οποία ερμηνεύονται μεγάλες επιτυχίες των δύο καλλιτεχνών.

Η Άννα Βίσση έχει συμμετάσχει και κατά το παρελθόν σε μουσική παράσταση παρόμοιου είδους με τον τίτλο «Δαίμονες και κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του Νίκου Καρβέλα. Για όσους ενδιαφέρονται, ας σπεύσουν να τους παρακολουθήσουν από κοντά κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Η παράσταση διαρκεί 3 ώρες και ξεκινά Παρασκευή και Σάββατο στις 10 και την Κυριακή στις 8, ενώ οι τιμές των εισιτηρίων είναι για όλα τα γούστα ξεκινώντας από τα 15 ευρώ και φτάνοντας μέχρι και τα 45 ευρώ, ανάλογα με την ζώνη στην οποία θα βρίσκεστε

Πάριος 2014

Από την στιγμή που μαθεύτηκε ότι ο Γιάννης Πάριος θα βρεθεί και πάλι κοντά στους θαυμαστές του τον Απρίλιο του 2014, ερμηνεύοντας τις ερωτικές του επιτυχίες από το ΠΑΝΘΕΟΝ, όλοι περιμένουν με αγωνία την έναρξη των παραστάσεων. Ο Πάριος αποτελεί τεράστιο όνομα στην ελληνική μουσική σκηνή και αναμένεται χαμός στο νέο του εγχείρημα.

Η μοναδικότητα της φωνής του και ο τόνος της χροιάς του, τον έχει κάνει ικανό να τραγουδήσει πολλά είδη μουσικής, από το καθαρό λαϊκό τραγούδι μέχρι το έντεχνο, την παραδοσιακή μουσική και τα δημοτικά τραγούδια. Ο Γιάννης Πάριος εμφανίστηκε στο ελληνικό τραγούδι το 1989 και έκτοτε συνεχίζει με αξιοσημείωτη επιτυχία. Η φωνή του και οι ερμηνείες του έχουν λατρευτεί από το κοινό και δικαιολογημένα χαρακτηρίζεται ως ο τραγουδιστής του έρωτα.

Έχει διαπρέψει στον χώρο της ελληνικής μουσικής και οι πωλήσεις των δίσκων του έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία, με τους περισσότερους να γίνονται χρυσοί και πλατινένιοι. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Γιάννης Πάριος έχει μπει σε κάθε ελληνικό σπίτι και όλοι μας έχουμε ψελλίσει, έστω και λίγο τις επιτυχίες του.

Έχει κυκλοφορήσει συνολικά 44 album, μεταξύ των οποίων αφιερώματα σε μεγάλους συνθέτες και τραγουδιστές, ζωντανές συναυλίες, δίσκοι-επιτομή στον έρωτα και την αγάπη και albums αναφορά στην παράδοση και το νησιώτικο τραγούδι. Έχει κάνει συναυλίες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό και έχει τραγουδήσει σε πολύ μεγάλα θέατρα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε την ευκαιρία να τον δούμε να κάνει κάποια εμφάνιση, γι αυτό και η συνεργασία του με το ΠΑΝΘΕΟΝ αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες κόσμου που θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν ξανά.

Πάριος Καινούργιος Δίσκος

Ο Γιάννης Πάριος, από τις 4 Απριλίου που ξεκινούν οι παραστάσεις του στο ΠΑΝΘΕΟΝ, θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τα τραγούδια που θα συμπεριλαμβάνονται στον καινούργιο του δίσκο με τίτλο «Όνειρα κάνω», ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό και προβλέπεται να έχει μεγάλη επιτυχία και να πουλήσει χιλιάδες αντίτυπα, όπως άλλωστε και οι προηγούμενοι. Έτσι, λοιπόν, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος που μεγάλωσαν γενιές και γενιές, παράλληλα με τα νέα του τραγούδια και την παρουσίαση του καινούργιου του δίσκου. Η παράσταση αυτή αναμένεται να μας συγκλονίσει να προκαλέσει πάταγο και είναι σίγουρο ότι ο Γιάννης Πάριος θα μας ταξιδέψει με την φωνή και την ερμηνεία του στους κόσμους του αληθινού έρωτα και της αγάπης.

Pantheon Πάριος Τιμές Κρατήσεις

Στο Πάνθεον, ο καθένας μπορεί να δει την μοναδική αυτή παράσταση με τον Γιάννη Πάριο κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή με ώρα έναρξης 22:00 (Παρασκευή και Σάββατο) και 20:00 την Κυριακή. Το νυχτερινό κέντρο είναι χωρισμένο σε ζώνες, στις οποίες μπορείτε να κάτσετε ανάλογα με την τιμή του εισιτηρίου (ΖΩΝΗ A: 45 ΕΥΡΩ, ΖΩΝΗ B: 40 ΕΥΡΩ, ΖΩΝΗ Γ: 35 ΕΥΡΩ, ΖΩΝΗ Δ: 30 ΕΥΡΩ, ΖΩΝΗ Ε: 25 ΕΥΡΩ, ΖΩΝΗ ΣΤ:20 ΕΥΡΩ, ΖΩΝΗ Ζ: 15 ΕΥΡΩ).

Το Πάνθεον προσφέρει και ειδικό εκπτωτικό εισιτήριο για ανέργους, φοιτητές και ΑμεΑ, ενώ έχουν προβλεφθεί και ειδικές θέσεις για καροτσάκια. Μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει την παράσταση από τις πολυτελείς σουίτες που βρίσκονται στα θεωρεία και στην πλατεία του αμφιθεατρικά διαμορφωμένου χώρου.

Η τιμή της φιάλης είναι 140 ευρώ τα 4 άτομα, ενώ υπάρχει και φοιτητική τιμή στα 130 ευρώ ανά 6 άτομα. Κάντε την κράτηση σας σύντομα, αν θέλετε να απολαύσετε την φιάλη σας, ακούγοντας Γιάννη Πάριο, γιατί παρόλο που το ΠΑΝΘΕΟΝ είναι τεράστιο, είναι βέβαιο ότι το κοινό θα το αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και θα γεμίζει το μαγαζί.

Που τραγουδάει ο Πάριος

Ο Γιάννης Πάριος από την Παρασκευή 4 Απριλίου θα τραγουδάει για όλο το κοινό στον ειδικά διαμορφψμένο χώρο του Pantheon Theater  για περιορισμένο αριθμό εφανίσεων ερμηνεύοντας όλες τις παλιές και νέεες επιτυχίες του απο τον ολοακίνοργιο τελευταίο προσωπικό του δίσκο.

Πάνθεον Πάριος τηλέφωνο κρατήσεων

Πάνθεον Πάριος τηλέφωνο κρατήσεων 211.7707570 (Αστική Χρέωση) και 6977191746 (whats up)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024