211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Παντελής Παντελίδης- Έφτασε τις 500.000 πωλήσεις

παντελησ παντελιδησ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Παντελής Παντελίδης: Πρωτιά και στη δισκογραφία! Έφτασε τις 500.000 πωλήσεις!

Ακόμα μια μεγάλη επιτυχία μετρά ο Παντελής Παντελίδης! Ο αγαπημένος τραγουδιστής κατάφερε να κάνει το κοινό να τον λατρέψει, και οι πωλήσεις των δίσκων του να εκτοξευθούν στην κορυφή! Αν και η μεγάλη αναγνώριση που γνωρίζουν τα τραγούδια του δεν φαίνεται μόνο από εκεί, αφού παίζονται ασταμάτητα σε όλα τα μαγαζιά της πόλης και όχι μόνο, οι πωλήσεις που έχουν αγγίξει τα 500.000 αντίτυπα, έρχονται να επισφραγίσουν αυτή την επιτυχία.

Μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια δισκογραφικής πορείας, και έχοντας τρία άλμπουμ στο βιογραφικό του, «Αλκοολικές οι νύχτες», «Ουράνιο τόξο» και «Εισπνοή- Εκπνοή», ο Παντελής Παντελίδης κατάφερε να αγγίξει αυτό τον μαγικό αριθμό πωλήσεων και καταφέρει ακόμα μια μεγάλη πρωτιά. Μέσα από τα social media, ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για την στήριξη και την αγάπη τους.

Η μεγάλη του επιτυχία όμως, δεν έχει να κάνει μόνο με τη δισκογραφία του, αφού και στις ζωντανές του εμφανίσεις επικρατεί πάντοτε το αδιαχώρητο! Την περίοδο αυτή, ο τραγουδιστής εμφανίζεται στο πλευρό της Ελένης Φουρέιρα και των Μελισσών, δίνοντας ένα μοναδικό μουσικό ραντεβού κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην πίστα του «Fantasia». Το επιτυχημένο σχήμα δεν μετρά πολύ καιρό εμφανίσεων, ωστόσο, έχει καταφέρει να βρεθεί πρώτο στις προτιμήσεις του κοινού.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024