211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ο Μαζωνάκης στο Rex

o-mazonakis-sto-rex-2014-2015
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΣΤΟ REX

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, ένας εκ των μεγαλύτερων τραγουδιστών της ελληνικής μουσικής σκηνής θα κάνει φέτος κάτι πρωτοποριακό. Θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια θεατρική παράσταση – μιούζικαλ, η οποία θα λάβει χώρα στο REX.

Το γνωστό θέατρο της οδού Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας έχει ανακαινιστεί πλήρως και έχει μετατραπεί σε μια υπερσύγχρονη θεατρική σκηνή υψηλής αισθητικής η οποία θα φιλοξενήσει μια εξαιρετική και διεθνούς φήμης παράσταση που θα καταπλήξει τα πλήθη.

Το Rex είναι ένας ιστορικός χώρος στην καρδιά της Αθήνας, με πολλές αίθουσες, στις οποίες έχουν παιχτεί διάσημες μουσικές και θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι τεράστια.

Κάτι ανάλογο θα παρουσιαστεί και τον φετινό χειμώνα, σε ένα θεατρικό έργο με τίτλο «Rocky Horror show” την σκηνοθεσία του οποίου επιμελείται ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ενώ ο Γιώργος Μαζωνάκης θα έχει τον ρόλο του αφηγητή.

ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ REX 2014-2015

Η συγκεκριμένη παράσταση θεωρείται από τις πλέον κλασσικές και γνωστές σε όλο τον κόσμο. Το έργο είναι του Richard O’ Brien και ανέβηκε στο σανίδι για πρώτη φορά το 1973. Έκτοτε έχει κάνει τον γύρο του κόσμου με μεγάλη επιτυχία, κάνοντάς το μια από τις διασημότερες παραγωγές όλων των εποχών.

Μάλιστα, το 1975 γυρίστηκε και ταινία, η οποία γνώρισε τεράστια εισπρακτική επιτυχία. Πρόκειται, ουσιαστικά για μια cult ταινία με rock n roll μουσικές αποχρώσεις, η οποία αναφέρεται (αρκετές φορές με άφθονο χιούμορ και σατιρική διάθεση) στις ταινίες τρόμου και στα b-movies περασμένων δεκαετιών.

Η ελληνική εκδοχή της παράστασης μεταφέρεται από τον Κωνσταντίνο Ρήγο στην αίθουσα του REX, ενώ συμμετέχουν αρκετοί γνωστοί ηθοποιοί, όπως η Νάντια Μπουλέ, η Βασιλική Τρουφάκου, η Τζένη Θεωνά, ο Μάξιμος Μουμούρης και άλλοι.

Η παράσταση αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 17 Οκτωβρίου και θα προβάλλεται από Τετάρτη ως Κυριακή βραδινές ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εισιτήρια για την παράσταση θα κυμαίνονται από 12 μέχρι 40 ευρώ, ανάλογα με την θέση.

Όπως προείπαμε, ο Γιώργος Μαζωνάκης θα έχει τον ρόλο αφηγητή στο μιούζικαλ «Rocky Horror Show» και αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα πολλών φίλων του θεάτρου με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για sold out, τις πρώτες τουλάχιστον μέρες προβολής.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, παράλληλα με το εγχείρημα αυτό και την συμμετοχή του σε θεατρική παράσταση, θα βρίσκεται και στο νυχτερινό κέντρο Teatro Music Hall, όπου και θα ερμηνεύει τις πασίγνωστες μουσικές του επιτυχίες.

Το σχήμα θα αποτελείται από τον ίδιο, την Πάολα και τον Παντελή Παντελίδη και προβλέπεται ότι θα ανεβάσει ψηλά τον πήχη της διασκέδασης και θα είναι από τα κορυφαία σχήματα του χειμώνα.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μπορεί εύκολα να συνδυάσει και τα δύο, τόσο το σανίδι, όσο και το τραγούδι, καθώς οι ώρες είναι διαφορετικές. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και περιμένουμε να μας εντυπωσιάσει, όπως συνηθίζει να κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024