211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ο Μαζωνάκης στο Ακρωτήρι

mazwnakis-akrotiri-2014
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

O ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ

Το γνωστό club της παραλιακής, Ακρωτήρι θα φιλοξενήσει την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου ένα μεγάλο όνομα του ελληνικού τραγουδιού, τον Γιώργο Μαζωνάκη και όλα δείχνουν πως το Ακρωτήρι θα βουλιάξει από κόσμο. Ο ραδιοφωνικός σταθμός Sfera μέσω του «Sfera Summer Festival”, διοργανώνει καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού και κάθε Πέμπτη live βραδιές στο γνωστό νυχτερινό club με σημαντικούς εκπροσώπους του ελληνικού πενταγράμμου.

Μεταξύ άλλων, έχουν τραγουδήσει στο Ακρωτήρι η Καίτη Γαρμπή, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Αντύπας, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Πάνος Καλίδης, ενώ την προηγούμενη Πέμπτη έγινε πραγματικός χαμός, όταν ο Πάνος Κιάμος τραγούδησε μπροστά στους θαμώνες του μαγαζιού.

Αυτή την Πέμπτη, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Ακρωτήρι και στον Γιώργο Μαζωνάκη, ο οποίος θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, πρόσφατες και παλιές και θα εκτινάξει το κέφι στα ύψη.

Το Ακρωτήρι, είναι ένα από τα πιο γνωστά νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας και βρίσκεται στην παραλιακή και συγκεκριμένα στο Ελληνικό. Έχει στις τάξεις του μερικά από τα πιο διάσημα πάρτι, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει φιλοξενήσει και στο παρελθόν γνωστούς τραγουδιστές.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ένας από τους πιο γνωστούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες του ελληνικού ρεπερτορίου. Η πορεία του στο ελληνικό τραγούδι είναι γεμάτη από επιτυχίες, ενώ το όνομά του έχει γίνει σύνθημα στα χείλη των οπαδών του. Πολλά από τα τραγούδια του έχουν γίνει τεράστια hit, ενώ οι εμφανίσεις του στα νυχτερινά κέντρα έχουν στεφτεί με απόλυτη επιτυχία και πλήθος κόσμου προσέρχεται σε αυτά για να τον απολαύσει.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης προέρχεται από μια συνεργασία- φωτιά με την Πάολα στα μπουζούκια και συγκεκριμένα στο Fantasia, ενώ το σχήμα αυτό αναμένεται να συνεχιστεί και την χειμερινή σεζόν, αυτή την φορά στην νυχτερινή πίστα του  Teatro Music Hall.

Λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας για την χειμερινή σεζόν, αλλά και τον προβών που έχει να κάνει, ο Γιώργος Μαζωνάκης κάνει ένα ευχάριστο διάλλειμα και εμφανίζεται για μια και μοναδική βραδιά στο Ακρωτήρι Club, αφήνοντας κατενθουσιασμένους τους πολυάριθμους φίλους του, οι οποίοι είναι σίγουρο ότι θα κατακλύσουν το νυχτερινό μαγαζί για να ακούσουν ξανά τις αξέχαστες επιτυχίες του και να διασκεδάσουν μέχρι το πρωί.

Στα πλαίσια του Sfera Summer Festival, ο ομώνυμος ραδιοφωνικός σταθμός σε συνεργασία με το club Ακρωτήρι φέρνουν τον Γιώργο Μαζωνάκη την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου για μια νύχτα που θα μας απογειώσει!

Μαζωνάκης Ακρωτήρι κράτηση-τιμή φιάλης

Για να κάνετε κράτηση για το Ακρωτήρι που θα τραγουδήσει ο Γιώργος Μαζωνάκης την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου , η τιμή φιάλης είναι 140 ευρώ στα 6άτομα.

Μαζωνάκης Ακρωτήρι τηλέφωνο κρατήσεων

Το τηλέφωνο κρατήσεων για την εμφάνιση του Μαζωνάκη στο Ακρωτήρι είναι 211-7707570(αστική χρέωση)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024