211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωστόπουλος Εμπατή North

kostopoulos-empati-north-2014-2015
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο Χάρης Κωστόπουλος στο Εμπατή North

Χάρης Κωστόπουλος και Εμπατή North θα βρίσκονται για ακόμα ένα χρόνο μαζί. Ο αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής με την μακρόχρονη ιστορία του στον χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής θα εμφανιστεί τον χειμώνα 2014-2015 στο Εμπατή North, γνωστό στέκι των Βορείων Προαστίων και θα μας προσφέρει άφθονο κέφι και ξέφρενο γλέντι μέχρι το πρωί.

Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Χάρη Κωστόπουλου στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο τα τελευταία χρόνια, οι οποίες προσέλκυσαν όλους τους φίλους του λαϊκού τραγουδιού, δεν έμενε παρά να ανανεωθεί η συνεργασία του έμπειρου καλλιτέχνη με το μαγαζί. Έτσι και φέτος θα ξαναζήσουμε απίστευτες βραδιές, θα χορέψουμε τα τραγούδια του Χάρη Κωστόπουλου που άφησαν εποχή και θα διασκεδάσουμε μέχρι την ανατολή του ηλίου.

Τον χειμώνα 2014-2015, ο Χάρης Κωστόπουλος θα βάλει την υπογραφή του σε ένα ακόμα ξεσηκωτικό πρόγραμμα και το Εμπατή North αναμένεται κατάμεστο για άλλη μια χρονιά.Στη σκηνή του Εμπατή θα τον συνοδεύει η Σάσα Μπάστα

Εμπατή North 2014-2015

Το Εμπατή North είναι από τα γνωστότερα μπουζούκια της Αθήνας. Κοσμεί την πόλη μας, εδώ και πολλά χρόνια, φιλοξενώντας μεγάλα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού. Πλήθος κόσμου συρρέει στο μαγαζί για να απολαύσει τους καλλιτέχνες με αποτέλεσμα κάθε βράδυ στο μαγαζί να μην πέφτει καρφίτσα.

Αμέτρητα λουλούδια και άφθονο αλκοόλ και πολύ χορός συνθέτουν τις νύχτες στο Εμπατή North. Χαρακτηρίζεται και όχι άδικα, το απόλυτο στέκι των μπουζουκόφιλων των Βορείων Προαστίων και όχι μόνο, καθώς καταφθάνουν από όλη την Αθήνα για να γλεντήσουν στο μαγαζί. Βρίσκεται στο 18ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στην έξοδο της Βαρυμπόμπης και είναι από τα λίγα νυχτερινά κέντρα που εκφράζει απόλυτα με τις συνεργασίες που κάνει την αυθεντική και καθαρή λαϊκή μουσική.

Στο Εμπατή North, όλος ο κόσμος γίνεται μια παρέα, καθώς διακρίνεται για το φιλικό και ζεστό του περιβάλλον. Παρά τα πολλά χρόνια λειτουργίας του, συνεχίζει να αποτελεί εγγύηση για την νυχτερινή μας διασκέδαση, χωρίς να έχει χάσει ούτε στο παραμικρό την αίγλη και το κύρος που το διακατείχε όλα αυτά τα χρόνια.

Πιστό στο είδος του, έχει συνεργαστεί με κορυφαίους καλλιτέχνες, όπως ο Ζαφείρης Μελάς, η Άντζελα Δημητρίου, ο Αντύπας, ο Σύρος Σπυράκος, ο Πέτρος Ίμβριος, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Βαλάντης και άλλοι. Τα τελευταία χρόνια στην πίστα του Εμπατή North, δεσπόζει η παρουσία του Χάρη Κωστόπουλου, ο οποίος θα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής και τον χειμώνα 2014-2015 στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο.Μζί του στην πίστα νυχτερινού κέντρου θα βρίσκεται η Σάσα Μπάστα μετά απο αρκετά χρόνια απουσίας απο τα μπουζούκια της Αθήνας.

Χάρης Κωστόπουλος 2014-2015

Ο Χάρης Κωστόπουλος είναι ένας μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του και τραγούδια που έχουν κάνει πάταγο στην νυχτερινή Αθήνα. Στις εμφανίσεις του, επικρατεί χαμός και το μουσικό πρόγραμμα που κάνει είναι άκρως διασκεδαστικό. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο ελληνικό τραγούδι, ενώ είναι καταπληκτικός στιχουργός και συνθέτης.

Πολλά από τα τραγούδια του έχουν γίνει μεγάλες εμπορικές επιτυχίες και ακούγονται σε όλα τα Ελληνάδικα της πόλης. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Χάρης Κωστόπουλος έχει γράψει τους στίχους και έχει γράψει την μουσική σε πολλά τραγούδια μεγάλων Ελλήνων καλλιτεχνών, όπως του Βασίλη Καρρά, του Μάκη Χριστοδουλόπουλου, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Λευτέρης Πανταζής και ο Ζαφείρης Μελάς. Πολλά από αυτά, έχουν γίνει τεράστια κομμάτια που λατρεύτηκαν όσο λίγα από το κοινό.

Μετρά γύρω στα 30 χρόνια ενασχόλησή του με το τραγούδι με σημαντικές διακρίσεις, αμέτρητες συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό και πάνω από είκοσι δισκογραφικές δουλειές. Τραγούδια, όπως τα “Βρείτε μου κάποια που να έχει αισθήματα”, “Εδώ σε θέλω καρδιά μου”, “Τι αμαρτίες έχω κάνει” και αρκετά ακόμη έγραψαν ιστορία, είχαν τρομερή απήχηση και μια περίοπτη θέση στην λίστα με τα καλύτερα λαϊκά τραγούδια. Ο Χάρης Κωστόπουλος, θα συνεχίσει και την ερχόμενη σεζόν 2014-2015 από το Εμπατή North, ανεβάζοντας το θερμόμετρο στα ύψη.

Εμπατή Κωστόπουλος κράτηση – Τιμή φιάλης

Για όσους θέλουν να παρευρεθούν στο κέντρο Εμπατή North που θα τραγουδήσει ο Χάρης Κωστόπουλος μαζί με την Σάσα Μπάστα μπορούν να κάνουν κράτηση με κανονική τιμή στην τιμή της φιάλης αλλά και με φοιτητική προσφορά στην τιμή της φιάλης.

Εμπατή Κωστόπουλος τηλέφωνο

Το τηλέφωνο κρατήσεων για το μαγαζί Εμπατή North με τους Κωστόπουλο-Μπάστα είναι 211-7707570

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024