211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κατερίνα Λιόλιου: Τι της έχουν «διδάξει» Σαμπάνης και Τάμτα;

η Κατερίνα Λιόλιου κραταει κινητο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

 Κατερίνα Λιόλιου – Αcro Club

Την μάθαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο μουσικό σόου «The Voice» και έκτοτε έχει κερδίσει όλες τις εντυπώσεις με την μελωδική φωνή της αλλά και την εκρηκτική της παρουσία. Η Κατερίνα Λιόλιου βγαίνοντας από το σόου κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση πλάι στον Γιώργο Σαμπάνη και την Τάμτα, στη σκηνή του «Αcro Club».

Για την εμπειρία της αυτή μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε στο oneman.gr, αλλά και για πτυχές του εαυτού της άγνωστες μέχρι σήμερα. Για τα όσα έχει αποκομίσει από τη φετινή της συνεργασία ανέφερε πως ο Γιώργος Σαμπάνης και η Τάμτα είναι δύο καλλιτέχνες που έχουν να της μάθουν πολλά, όπως το βασικότερο, πώς να είσαι επαγγελματίας στη δουλειά σου. Θαυμάζει την ικανότητα της Τάμτα να είναι τόσο καλή στο show επί σκηνής και τόσο άνετη, αλλά και τις φωνητικές της δυνατότητες.

Όσον αφορά στο Γιώργο Σαμπάνη, αυτός καταφέρνει να την εκπλήσσει κάθε φορά με το έντονο συναίσθημα που βγάζει επί σκηνής, αλλά και με την αλήθεια που εκπέμπει όταν τραγουδά. Η ίδια χαρακτήρισε μεγάλο σχολείο τη συμμετοχή της αυτή στο σχήμα και δήλωσε πως κάθε μέρα που περνά μαζί τους γίνεται όλο και καλύτερη. Τέλος, σχετικά με το ποιο στυλ τραγουδιού την ενδιαφέρει περισσότερο, ανέφερε πως όταν βρίσκεται πάνω στη σκηνή, δεν μετρά η δική της επιθυμία και επιλογή αλλά αυτή του κοινού. Μάλιστα, δήλωσε πως τραγουδά για αυτούς και όχι για την ίδια τη στιγμή εκείνη.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024