211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Η Ελένη Βιτάλη μιλά για το επεισόδιο με την Διαβάτη

Ελένη Βιτάλη με μπορντω κραγιον
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ελένη Βιτάλη | τελευταίες ειδήσεις

Μπορεί να είναι μια καλλιτέχνης ταγμένη σε αυτό που κάνει και να μην συνηθίζει να απασχολεί με κάτι άλλο πέρα από τη δουλειά της, όμως η Ελένη Βιτάλη πρόσφατα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Με Μία», σχολιάζοντας πολλά από αυτά που απασχολούν την επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα. Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη ερμηνεύτρια μίλησε για την πρωτοβουλία που πήρε η Χρυσούλα Διαβάτη να στραφεί ενάντια στο θεσμό που βράβευσε τον Σάκη Ρουβά για την ερμηνεία του στις «Βάκχες».

Η κορυφαία τραγουδίστρια, που πριν λίγες μέρες ξεκίνησε τις χειμερινές της εμφανίσεις μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα και τη Γλυκερία στην «Ιερά Οδό» με απόλυτη επιτυχία και τεράστια ανταπόκριση από το κοινό, ανέφερε χαρακτηριστικά πως οι θεσμοί είναι ιεροί, αλλά και πως ηθοποιός σημαίνει φως και πρέπει να χαρακτηρίζεται από ήθος.

Και φυσικά, δεν εννοούσε πως ο Σάκης Ρουβάς δεν χαρακτηρίζεται από ήθος, αλλά επεσήμανε πως είναι άδικο να νομιμοποιούμε τόσο εύκολα πράγματα και να ακυρώνεται η πολυετής προσπάθεια καλλιτεχνών που έχουν αφοσιωθεί στην ηθοποιία, όπως της Χρυσούλας Διαβάτη, με τις δηλώσεις της οποίας συμφώνησε απόλυτα.

Στη συνέχεια, η καλλιτέχνης ρωτήθηκε σχετικά με την μερίδα του κοινού που επιλέγει να διασκεδάσει με καλλιτέχνες όπως η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης, όπου απάντησε πως αντιλαμβάνεται πλήρως το γεγονός πως υπάρχει κόσμος που επιλέγει να διασκεδάσει με τη μουσική αυτή. Και προφανώς ο κόσμος αυτός είναι αρκετός, εφόσον τα μαγαζιά αυτά γεμίζουν. Ωστόσο, η ίδια δεν θα επέλεγε να διασκεδάσει με τέτοιου είδους μουσική, αλλά δεν απαξιώνει ούτε την προσπάθεια των καλλιτεχνών αυτών αλλά ούτε και τις διαφορετικές επιλογές του κοινού.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024